Ce smartfoane aveţi/recomandaţi?

Bătrânu’ meu Xperia X1 o cam obosit şi se apropie momentu’ în care trebuie să ne despărţim şi să ocupe locu’ de navigator şi media player permanent în maşină. Aşa că mă uit după un smartphone deştept, inteligent şi perspicacacace.

Vreau să citesc şi să tastez pe el, aşa că ar trebui să aibă un display generos pentru degetele-mi butucănoase (4,5-5”), să facă poze cât de cât ok (nu vreau un miliard de megapixeli ci claritate), să cânte fain şi să se mişte bine în aplicaţii. Şi bateria ar fi ok să ţină măcar o zi de preumblat pe net/jucat/ascultat muzică/whatever (chiar nu sunt un fan al vorbitului la telefon).

Ah şi să nu uit, preţu’ să fie până în 1000 de ron lei noi, că nu-s mogul. Nu-i musai să fie nou-nouţ. Dap ştiu, cam multe pretenţii la banii ăştia şi pot spune că vreau mai mult o mini-tabletă decât telefon, în fine, detalii irelevante.

Voi ce smartfoane aveţi sau aţi văzut şi aţi recomnda?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

9 thoughts on “Ce smartfoane aveţi/recomandaţi?”

 1. Am butonat azi un Xperia cu android 4.0 (model nou) si mi s-a parut destul de interesant. Nu stiu de ce ti-ai dori un telefon cu display mai mare de 3.5-4 inch ca nu incape in buzunar si faci febra musculara cand vorbesti la el. Ti-as recomanda Galaxy Note dar e ditamai caramida…

 2. Habar n-am. La mine telefonul are un rol pur practic de mediator. Atit. Iar cei 1000 RON mi se par nesimtit de multi… pt. un simplu obiect.
  Eh, nu te lua dupa babaciuni! Ai cerut pareri 😛 ….

 3. @cristi.juverdeanu, tre’ să trec pe Android unde e mai multe aplicaţii&shit, că pentru Windoză nu prea mai face nime’
  @CRB ce Xperia era? Că to Xperia e şi al meu, doar că e primu’ din istorie 😛
  @mala te înţeleg, da’ pt mine telefonu’ e un PC mai mic pentru momentele când nu-i timpu’ şi locu’ potrivit să scont netbooku’
  @Cristi am impresia că îi ceva mai baban decât un netbook 😛

 4. Nu stiu ce Xperia era, treaba e ca arata ca nou, scria Xperia pe el si avea android. Presupun ca e ultima varianta aparuta.

Scrie un comentariu: