Ce vreau?!

Ce vreau?!!! Îți vreau capul pe un tăpuș, dar cum asta e ilegal, ma mulțumesc cu orice, orice te face nefericit, evident. Vreau să te trezești noaptea și să te gândești la mine, vreau să nu mai poți să ți-o tragi fără chipul meu în minte.

Vreau să se întoarcă roata. Așa se zice, cică roata s-ar întoarce la un moment dat iar eu, deși nu sunt genul răbdător, de data asta sunt. În consecință, aștept răbdătoare să se întoarcă roata.

Nu suport să te văd fericit. It’s eating me alive! Mă roade pentru că nu e drept! Și să nu-mi servești vreun clișeu gen Viața nu e dreaptă, că te și plesnesc! Ideea e că nu e drept și ar trebui să fie drept! Așa ar fi normal!

Vreau să te văd în genunchi cerându-mi iertare. Pentru că așa mi-ar fi foarte ușor să-ți f*t un picior în față fără niciun fel de remușcare.

Deci, da sunt genul care poartă pică și nu, asta nu o să treacă cu timpul! În locul tău, m-aș feri din calea mea pentru că, dacă vreodată în viață, am ocazia să te calc, te calc! Și-mi fac misiunea vieții să-ți fac ție viața grea!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

One thought on “Ce vreau?!”

Scrie un comentariu: