Ceeee?

Vorbeam zilele astea la telefon cu o amică. Se certase cu iubitul și căuta sfaturi.
Fată, ți se pare normal ca el să facă din astea?, mă întreabă ea.
Fată, eu era să mă combin cu vărul meu, mă întrebi pe mine ce-i normal?
Ceeee?
Ei, fată dar suntem așa veri îndepărtați, de gradul 4….cred, prin niște neamuri de la țară. Gen unchiul bunicului meu a fost cu sora bunicii lui sau whatever… Deci nu cred că ar fi fost mare brânză dacă s-ar fi întâmplat ceva. Ne-am găsit pe facebook și am flirtat un pic până să aflu că e vărul meu.
Ceeee?
Fată, nu aveam de gând să fac nimic, dar acum că știu că e interzis, parcă, parcă…
Ceeee?
Nu fată, stai liniștită, nu fac nimic. Hai că tre să închid. Vorbim.
Ceeee?

Am închis telefonul gândind Dumnezeule, sunt bolnavă.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

15 thoughts on “Ceeee?”

  1. Stai chill, nu esti singura :)) Si eu eram extrem de aproape sa ma combin cu un verisor, pana a venit matusa (adica mama lui) sa ne faca cunostinta. 😐 well, shit happens.

  2. Oricum ai fost un suport moral extra ordinar cu “CEee”, iar ea a reuşit să-şi spună tot ce avea pe suflet!

  3. :)) Imi aminteste de mine de-acum vreo doua toamne :)) Aceeiasi situatie! Si nu, nu e o chestie bolnava pentru ca tehnic nu eram rude si nici tu cu respectivul nu erati rude, ca rudenia se pierde dupa gradul trei. Numai nah, tot era ciudat, anyways! Vorba aia, sangele la sange trage, important e sa nu ne lasam trasi dupa el :))

Scrie un comentariu: