Cel mai citit blog din Prahova

De la o vreme mă tot întreb care-i cel mai citit blog din Prahova. Nu, nu mă refer la blogul cu cel mai mare trafic din Prahova, ci la cel mai iubit blog din Prahova. Sau cel mai comentat blog din Prahova. Sau cel mai îndrăgit blog din Prahova. Sau cel mai mişto blog din Prahova, cum vreţi voi.

Voi nu vă întrebaţi care-i cel mai citit, iubit, tare, comentat, frumos, interesant, îndrăgit şi mişto blog din Prahova?

Normal că nu mă-ntreb nici io şi nici nu mă interesează de altfel, fac doar puţin SEO să devansez articolu’ lu nea’ Haotik, care în teorie ştie că cel mai important pentru un blog e conţinutul, da’ în practică, din zece articole opt îs advertoriale şi două îs pline de SEO spam jalnic.

Totuşi, nu vă interesează care-i cel mai citit blog din Prahova?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Cel mai citit blog din Prahova”

  1. Ți-aș răspunde eu la întrebarea cu „cel mai citit, iubit, tare, comentat, frumos, interesant, îndrăgit şi mişto blog din Prahova”. Doar că, ar fi o părere subiectivă. Și, în plus, nu ar fi doar unul ci ar fi vorba de 7-8 bloguri diferite: unul citit, unul iubit, unul tare, unul comentat, unul frumos, unul interesant, unul îndrăgit și unul chiar mișto.
    Btw, haoticul are, poate, cel mai înjurat blog din prahova, cel mai agramat, cel mai umflat artificial, cel mai … etc. Și eu nu sunt decât un hater irelevant :))

Scrie un comentariu: