Cel mai retardat blogger!

Cu ocazia evenimentelor pe care le-am desfăşurat în acest weekend am făcut o descoperire macabră (exact, de la ştirişti îi asta): cel mai retardat blogger din cei care am fost acolo (posibil şi din ţară) sunt eu! Pentru că:

– am cont de Twitter da’ habar n-am ce beteşîg să fac cu el! Mă uit la el şi-mi vine să-i zic: piei Satană!

– până ieri n-am ştiut cum ‘mniezău se pune pe blog o prezentare cu preview. Noroc cu Dani!

– deşi Gabi deţine momentan un stupidphone (opusu’ lu’ smartphone, evident), va achiziţiona curând un iPhone 4, şi io o să am cel mai retardat telefon ever: SE Xperia X1 cu cel mai retardat sistem de operare, Windows Mobile 6.5.

Mă gândesc serios să-mi iau domeniu’ retardat.ro. Mi se potriveşte de minune! 😛

Heeelp!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

16 thoughts on “Cel mai retardat blogger!”

  1. @Emi după numărul tău de articole aş zice că eşti un bebeluş, nu un retardat! 🙂
    @Dani apăi atâta ştiu, atâta zic! Dăi pe off! 😀

  2. Domle’…e prea de tot ! Twitter am da’…. i-am uitat parola. Tot pina ieri (cind ti-am citit articolul) n-am stiut ca se poate viri macar o dumniezaire in blog si SE-ul meu e fantoma celui ce va veni curind.
    Daca tu esti retardat.ro atunci eu sunt maladia.ro Acelasi drac !
    Apropo…multam Dani.

  3. Ok: deci am twitter, facebook, google plus, netbook, notebook si telefon cu windows mobile, obiectiv pentru telefonul mobil cu macro si wide si aparat foto japonez.

  4. Eu am stupidphone dar scriu de pe el acum 😀 am cont de twitter, google +, facebook, blog dar tot retard sunt 😀 facem bara bara la domeniu Florine? 🙂

Scrie un comentariu: