Cinci replici nasoale pe care să nu i le spui unui bărbat

Băieţi, dacă prietena/nevasta/amanta/pisica voastră s-a îngrăşat, uitaţi aici un articol care vă ajută să-i spuneţi asta fără s-o jigniţi. Adică nu, vă spune doar ce să nu-i spuneţi consoartei, sfat gen ‘cum să nu alegi o maşină’; prin urmare, zero utilitate! Da’ io zic să-l citiţi, că v-am mai spus eu că femeile e piese sensibile şi trebuie să învăţaţi cum să vă purtaţi cu ele: plus că mecla lu’ Eremia ăsta îmi spune că s-ar pricepe la psihicurile plăpânde ale purtătoarelor de ţâţe.

Fetelor, să nu vă simţiţi discriminate – mă ştiţi, îs atât de nemisogin încât scriu în majoritate articole despre şi pentru voi – am şi eu pentru voi cinci replici pe care nu trebuie să i le spuneţi unui mascul nicicum, nicicând; nici un motiv nu e destul de plauzibil pentru a-i spune masculului tău alfa vreuna din următoarele replici:

1. Miroşi a beutură! Thank you, captain obvious, mai ai puţin şi-o să-mi spui că căcăcăcăcatu’ pute sau că aerul se poate respira?

2. Ai barbă! Eh, nu chiar, e păru’ de pe cap, a fugit pe meclă. Şi doar nu vrei un mascul chelios, nu?, că nu mai e la modă în epoca contemporană… (Gorgan, e aşa sau nu?)

3. Ai întârziat! Ete fleoşc, hâc! Şi eşti invidioasă că ţi-am furat, hâc, obiceiu? Nici berea mea n-a durat, hâc, mai mult decât alea cinci minute în care te-ai pregătit tu aseară să, hâc, ieşim în oraş. A, ai zis, hâc, o bere şi maxim la ora zece să fiu, hâc, acasă? Nasol, hâc, io am înţeles invers!

4. Stai cu ăla micu’, că am treabă! Nu, nu, stai aşa, să ne-nţelegem! Io=bărbat. Io nu e polivalent şi ambidextru ca tine! Ştiu că tu poţi să ţii copilu’ în braţe cu o mână, să faci cafea cu alta, să calci rufe cu a treia şi să ştergi prafu’ cu a patra, da’ io îs un simplu bărbat, care are nevoie de ambele mâini pentru a ţine Dualshocku’, berea+ţigara, biletu’ de pariuri+pix, telecomanda+cureaua de la nădragi, etc.

5. Ai fost la curve! Băi, asta e nasoală tare! N-o spuneţi nici dacă vă vine să explodaţi de nervi! Credeţi că nouă nu ne e greu? Să mergem aşa, liniştiţi de la serviciu spre casă, să ne-mpiedicăm de oarece şi să picăm cu guleru’ de la chimeşă pe buzoacele rujate ale vreunei piţibele? Să tot îşi scape colegele de servici sticluţele cu parfum pe birourile noastre şi să puţim toată ziua a parfum con aroma de muher? Să ne înghesuim prin tramvaie şi să ne boţim hainele deşi avem maşină personală?

Vă zic fetelor, şi-aşa ne e destul de greu, nu ne mai stresaţi şi voi!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Cinci replici nasoale pe care să nu i le spui unui bărbat”

  1. Prietene, chel cu barba mai merge, hipsteri le zice. Merge si chel de tot, dar atunci fie mai tragi putin de fiare fie faci foale intr-un patru roti de patru zerouri, in euro. Cam asa! 😉

Scrie un comentariu: