Cine naiba angajează prezentatorii TVR-ului?!

Oare numai eu mă-ntreb din care dulap plin cu naftalină au fost scoși cei doi prezentatori români de la Eurovision?! Oamenii păreau căzuți din plop, dintr-unul de 30 de metri. Glume expirate, mișto-uri ieftine, râsete înfundate. Parcă ma uitam la o televiziune de cartier, de tipul localelor de campanie electorală. A fost de-a dreptul jenant.

Dac-am fi fost în Olanda m-aș fi întrebat serios de n-au încurcat indivizii pachetul de Kent cu pungulița cu verdeață. Ori poate a ajuns vreun ghiveci dubios prin studio și-n cele câteva ore i-a tulburat serios.

Și-apoi ca să nu mai revin la subiectul Eurovision, ce-aveți oameni buni cu ai noștri?! Câteva acorduri balcanice și gata, e manea. Dați repede pe dex online (oricum n-aveți DEX acasă) și aruncați-vă un ochi pe definiție. Cârcotașilor!

4 thoughts on “Cine naiba angajează prezentatorii TVR-ului?!”

  1. Cand s-au dat voturile francezilor a fost o faza tare. “Ce e monumentul ala din spate? Imi pare cunoscut…” :))

  2. Eu sper ca a fost o gluma faza cu ”monumentul din spate”. In schimb altele…mi-au dat impresia ca sunt fumati rau, nu gluma. Si mai aveau tupeul sa faca misto de Lordi, care a facut spectacol cu adevarat in minutul ala pe care l-a avut la dispozitie.

  3. Intotdeauna Eurovisionul a fost atipic pe meleagurile noastre. Nimic nu s-a facut sau nu se va face comform asteptarilor.

Scrie un comentariu: