Citatele și plozii

Știți citatele alea cu întoarce și celălalt obraz și dacă ajuți, nu aștepta ajutor înapoi? Eu nu știu cum naiba pot părinții să învețe copii idioțenii de genu. Adică, să îi zici băiatului tău dacă cineva îți dă o palmă, întoarce și celălalt obraz e ca și cum l-ai trimite în teritoriul pămpălăilor și îi scrii cu mânuța ta pe frunte fraierică-geamantan. Nu frate, îi zici copilului să nu se lase călcat în picioare, asta îi zici! Că lumea e rea și o să vrea să dea în tine mereu (și la propriu și la figurat) iar tu, trebuie să-i faci pe toți dacă vrei să supraviețuiești! Bine, aveți și voi grijă cum îi ziceți copilului din astea, adică nu-l transformați într-un bătăuș sau paranoia. Totul cu limită, da?

Dacă ai fată, nu o înveți ca idiotul că fetele cuminți stau numai acasă, nu vorbesc decât întrebate și nu comentează, că vezi doamne să nu fie catalogate drept rele de gură ,își dedică viața unui bărbat și familiei. NU! Aștepți frumușel ca fata să împlinească vârsta potrivită (să mor dacă știu care e aia) și îi zici Fata mamei (sau tatii, depinde are dintre voi se încumetă la o asemenea discuție) trebuie să-i f**i pe toți! Și la propriu și la figurat! La propriul pe unul singur, adică ăla de-l alegi să-ți fie bărbat, și la figurat pe toți care încearcă să-ți facă rău, că o să fie mulți din ăștia!

Lăsați nebuniile astea altruiste și învățați copii să fie tari!

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

12 thoughts on “Citatele și plozii”

  1. Eu stiam de “daca cineva te loveste pe un obraz, intoarcei falca!” … Nu am dat 2 bani pe educatia parintilor. Mi s-a parut un cacat imbracat in ciocolata…

  2. Prea putini sunt astia… Uita-te in jur sa vezi ce caricaturi de tineri exista. Nu-mi zice ca aia au stiut sa isi educe copii.

  3. Tu cati “plozi” ai? Cati “plozi” ai educat? Sau indemnurile acestea vin din realitatea cotidiana?

Scrie un comentariu: