Clasificarea pulelor in prag de 2009

In acest post vom analiza anumite tipuri de puli care au intrat prin efractie in unele cururi de oameni prosti, scurti la minte si in pula, naivi…si cu multe alte calitati…

1. Pula pentru tinerele mamici. In Nov. ti s’a promis majorarea indemnizatiei de mama incepand cu ian. 2009. Ai fost la alegeri afisand un zambet tamp pe fata, cu gandul ca te vei imbogatzi anu viitor. Nu dupa mult timp, intr’o frumoasa noapte de decembrie ai simtit ceva tare in cur…felicitari tocmai te’a pus capra guvernul pe care cu atata voiosie l’ai votat!

2. Pula pentru studenti. Si tie ti s’a promis bursa mai mare. Si, ca sa te dai mare destept si sustinator al democratiei (ca, deh esti student,si adevaratul tau scop e sa te pisi contra vantului, nu sa inveti) ai fost la vot. Si tiai luat si tu pula in cur de rigoare. Bravo tie!

3. Pula dedicata profesorilor. Guvernul ti’a promis 50% in plus la salariu. Esti prost, da ai putere de convingere. Ti’ai instigat familionu’ si cunostintele, catzelu purcelu si pisica la vot. Felicitari! Ai obtinut una dintre cele mai mari si erecte puli vazute in vremurile de fata…sa’ti fie de bine si sa votezi si peste 4 ani, boule!(sau, dupa caz vaco!).

4. Pula automobilistului. De departe cea mai mare si erecta pula surprinsa zilele astea in curul romanilor este pula primita de automobilisti. De bucurie ca v’i s’a micsorat taxa si ati putut sa va luati masini de dincolo ati fost la vot. Cu masinile “recent aduse”. Voi astia care ati mers la vot cu masinile recent aduse in loc sa mergeti dracu’ sa va inscrieti masinile ati luat’o nu numai in cur, dar putin si in gura! Puneti’va streangu’!!

Si ca sa vedeti ca nu vorbesc degeaba…

http://www.realitatea.net/tolba-de-promisiuni-a-noii-coalitii–plina-de-gogosi-electorale–cum-comentati_419261.html

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: