CNA urechează OTV-ul. Antena 3 zburdă liberă

Ce se-ntâmplă la OTV e destul de clar pentru toată lumea. Mai întâi a fost televiziunea, apoi partidul, apoi televiziunea de partid. Ce se-ntâmplă la Antena 3 e la fel de clar. Mai întâi a fost televiziunea de ştiri, cu prezentarea imparţială a unor fapte şi evenimente, cu emisiuni de divertisment şi talk-show-uri preluate de la americani, apoi televiziunea de partid. Astăzi imparţialitatea ambelor e relativă, iar campania electorală este, că ne convine sau nu, permanentă. Unii suportă, alţii nu, unii îşi îndeplinesc atribuţiile de serviciu, alţii se ocupă cu spartul cvorumului.

De pe Mediafax aflăm că o parte din membrii CNA-ului sunt într-un fel de război cu cealaltă parte, fiecare în funcţie de interesele pe care le are. Ba chiar se acuză între ei că susţin şi apără interesele partidelor care i-au propus şi tocmai de aceea nu aplică sancţiuni potrivit legii. Serios acum. Dacă s-ar fi aplicat sancţiuni de fiecare dată, de câte ori trebuia să se pună lacătul pe cele mai multe tomberoane tv?! Ori dacă membrii CNA-ului ar fi analizat ”la sânge” abaterile mai sus amintitelor televiziuni ”de ştiri” câte amenzi (măcar amenzi) ar fi trebuit să apară în contul A3?

CNA

Ca să vă faceţi o idee despre imparţialitate şi corectitudine uitaţi-vă la tabel. Pentru că ”radiodifuzorul (Antena 3) nu a asigurat reflectarea campaniei electorale în mod echitabil, echilibrat şi corect, astfel încât toţi competitorii electorali să aibă posibilitatea de a se face cunoscuţi electoratului şi să beneficieze de un tratament obiectiv şi echidistant” Antena 3 a fost sancţionată cu…somaţie publică. Nu pot decât să-mi imaginez cum se tăvălesc pe jos de râs lipitorile. O amendă l-ar mai arde la buzunar pe motănel, dar o somaţie…

sursa document

2 thoughts on “CNA urechează OTV-ul. Antena 3 zburdă liberă”

  1. Serios?! Am cautat acum si n-am gasit decat varianta mea ca fiind corecta. Poate ca sunt acceptate ambele variante. ca in cazul pluralului de la moneda, cu monede si monezi. In orice caz, urecheste nu suna deloc bine.

Scrie un comentariu: