Convinge-ţi nevasta să se uite la fotbal!

Dacă vrei să ştii ce simte nevasta/prietena când te priveşte cum stai cu ochii în televizor, te bucuri, enervezi, urli sau înjuri la meciuri, are vienela un articol în care explică prin ce trec femeile în momentele respective.

Ca să nu mai traumatizaţi femeile din casă când aveţi parte de răbufnirea săptămânii, vin cu o soluţie simplă de împăcare: le convingeţi că fotbalu’ îi de fapt o telenovelă. Cum faceţi asta? Le transmiteţi prin viu grai sau le puneţi să citească continuarea acestui articol.

În primu’ rând, actorii de telenovele îs foarte proşti şi se vede că se prefac, la modu’ penibil; la fel fac şi folbaliştii, după ce-i atinge un adversar cu un fir de păr mai vârtos.

Apoi, în telenovele, ca şi la unele meciuri, se plânge. Altă asemănare ar fi că la ambele sunt oameni care se bucură de năcazu’ altora şi invers. Echivalentul loviturilor libere la telenovele sunt momentele în care Clopotina merge să-i spună adevărul lu’ Don Juan.

În fiecare telenovelă e cel puţin un personaj care conform rolului vorbeşte mult, prost şi fără rost; la fotbal avem comentator, cu acelaşi rol. Antrenoru’ e aproximativ bătrânelu’ ăla simpatic care are mereu câte o vorbă de duh. Mingea îi un fel de Fernando pasat între femeile din telenoveală.

Atât la meciuri, cât şi la telenovele decoru’ îi aproape identic la toate partidele/episoadele; la fel şi protagoniştii, cu excepţia a doi-trei pulametici care apar/dispar/mor îs accidentaţi/eliminaţi/suspendaţi. După fiecare meci/episod te bucuri sau rămâi cu un gust amar şi aştepţi cu nerăbdare următoru’ meci/episod.

Bonus: la meci se bea bere; că nu poţi spune mi-am adus o bere acasă că îi telenovelă diseară.

Bonus 2: la meci poţi înjura în timp ce pari un om normal, la telenovele nu.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Convinge-ţi nevasta să se uite la fotbal!”

  1. Săptămâna trecută şi asta îs câte 2-3 meciuri zilnic. Cine plm bea atâtea cafele?

  2. Ei na, la un meci-o cafea, la altu’- un vin, a doua zi-o pizza, o prajitura, un film, un dans, o sedinta de cumparaturi, etc. Posibilitati sunt nenumarate si mult mai amuzante sau relaxante decit un meci de fotbal.

Scrie un comentariu: