Cosmote lansează abonamentul ‘No Limit’…care e limitat

Era şi cazu’ să se gândească cineva la un abonament nelimitat, aşa că l-a lansat Cosmote. Voce nelimitat în reţele naţionale şi internaţionale din zona 1, video, SMS şi MMS nelimitat în reţea şi Romtelefon şi – ţineţi-vă bine!!! – 500 de mega internet mobil.

Pe cartelă, cu până-n 10 euro ai extraopţiuni cu 3000 de minute, SMS-uri, MMS-uri, video şi alte blablauri plus 500 de MB de trafic. Oare câţi oameni au nevoie de mai multe minute de voce decât alea 3000 şi de aceiaşi 500 de mega? Sau poate sunt testiculari care vor să plătească 31 de euro în loc de 10? Pe bune, chiar mă depăşeşte logica…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

10 thoughts on “Cosmote lansează abonamentul ‘No Limit’…care e limitat”

  1. Eu platesc telefonul peste 300 de lei lunar si nu imi ajung niciodata minutele nationala, de la nici o cartela, cu nici o optiune existenta!

  2. Pai poate inteleg gresit, dar la pre pay minutele sunt in retea cele 3000 ca nationale ai undeva intre 100-150 si la noul abonament ai minute nationale si internationale indiferent de retea nelimitate. Sau nu?

  3. inainte de-a critica, informeaza-te, fratele meu ! nu vei gasi la nici un alt operator nici o oferta pana in 31 de euro care sa contina mai mult de 500 – 600 de min NATIONALE pt persoane fizice ! iar 600 de min nationale pe luna inseamna 20 de min pe zi, ceea ce, pt mine, e putin ! deci, minutele nelimitate sunt si NATIONALE, asshole ! ce sa zic… bravo, Cosmote !

  4. Mie mi se pare o mare tzeapa: verificati sa vedeti ce inseamna zona 1…. “reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel”… Deci, aveti incluse, nelimitat, apeluri catre retele fixe din Europa, daca apelati pe mobil (Orange, Vodafone sunt in zona 2) se taxeaza.

    So, mare atentie la tot ce pare de “nerefuzat”!

Scrie un comentariu: