Cosmote: strike no. 2

Dacă ar exista un concurs cu titlul generic ‘cel mai idiot sistem de management al relaţiilor cu clienţii’, Cosmote ar câştiga detaşat! Vă spuneam eu odată ce fain îi să ai credit neutilizabil. Soluţia a venit de la un dudui cu voce de piţiponc, şi anume: când îmi zice tanti Cosmoţia că n’am credit, să restartez şpilăru’! No, mă iau după el, şi metoda funcţionează. Singura problemă, dom’ Cosmoţiu e că trebuie să restartez măgăoiu’ la nouă din zece apeluri…ţi se pare confortabil?

Mai departe, vreau să vă povestesc despre clasicul serviciu de relaţii cu clienţii prin USSD (chestie care nu ştiu ce înseamnă, da’ sună bine), respectiv, în ciobăneşte, apelu’ la *100#.

Ăsta dă rateu la patru din cinci încercări, da’ nu doar la telefonul meu, asta e o problemă generală… Are două mesaje în repertoriu: ‘session terminated’, sau ‘failed’.

Dacă ai noroc şi merge, intri la balanţă să vezi cât mai ai de vorbit, şi acolo în loc să’ţi apară un mesaj gen ‘mai ai ţ cenţi, k minute în reţea, l minute naţionale, şp mesaje, g mega de trafic şi n minute video’, îţi apare un submeniu cu cinci opţiuni, câte una pentru fiecare chestie. Parte mişto e că dacă te’ai informat asupra statutului unei categorii nu te poţi întoarce la submeniu să selectezi şi alta, ci iei apelu’ de la cap…iară trei-patru rateuri până o ia!

Mai e o chestie foarte mişto la activarea unei extraopţiuni: alegi extraopţiunea; alt meniu 1-activează; alt meniu, eşti sigur ca vrei sa activezi extraopţiunea x? 1-da;alt meniu, comfirmă activarea, 1-ok; alt meniu, ai ales extraopţiunea x, 1-OK (!?) De ce pula mea îs necesare 1243 de asigurări că vreau o opţiune, apoi ecranu final unde tre’ să dau ok la un anunţ oficial, nu’mi pot da seama, da’ oricum, serviciile sunt ireproşabile!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Cosmote: strike no. 2”

  1. Tocmai…ce spuneam mai sus, ori tu, ori altu’; totuşi, ppoate era mai rău…

Scrie un comentariu: