Crezi în dragoste la prima vedere? Nici eu!

Măi oameni buni, eu zic că filmele americane v-au distrus și vouă viața amoroasă, cum mi-au făcut și mie, vorbeam odată despre treaba asta aici.

Eu nu știu cum naiba poți să crezi în conceptul de dragoste la prima vedere. Adică cum, îl văd pe unul și mă îndrăgostesc iremediabil de el? Vreau să mă mărit și să fac plozi cu el? Cum să te îndrăgostești de unu la prima vedere? Dar dacă e un criminal în serie, un idiot, un prost, un bătăuș, violator și mai știu eu ce alte nebunii?

Oameni buni, de atracție sexuală ați auzit? Cred ca dragostea la prima vedere e un alt concept inventat de femei și puritani pentru a justifica sexul și atracția sexuală. Adică nu e vorba de faptul ca vrei să te închizi cu aia/ăla în casă și să ți-o tragi 3 zile încontinuu de bine ce arată, nuuuu tu vrei sa faci dragoste, așa spiritual și romantic și cu multe sentimente că doar e dragoste la prima vedere și atunci sexul e ok. Atâta timp cât e vorba de dragoste e ok să ți-o tragi, nu contează că mâine ți-a trecut iubirea (pentru că tu de fapt aveai chef de alte treburi nu să te căsătorești), doar e dragoste la prima vedere.

WTF, man?

A.M.

 

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

8 thoughts on “Crezi în dragoste la prima vedere? Nici eu!”

  1. Eu cred ca barbatii au inventat chestia asta…
    “Vezi blonda aia? Ce craci, ce tate, ce cur! M-am indragostit!” :))

Scrie un comentariu: