Cum îi dai flit

1. Nu mai răspunzi la telefon, sms, facebook, messenger. Dacă ați ieșit o dată, maxim de două ori, și nu ți-a plăcut de el/ea, e ok să-i dai flit și așa. Adică, nu are niciun sens să te complici și să dai explicații. Ce explicații poți da după 2 întâlniri? Abia dacă v-ați pupat.

2. Prin sms, pe facebook, messenger. Contrar tutoror opiniilor, e ok să dai flit așa dacă relația nu durează de mai mult de o lună. Oferi o explicație gen Vrem lucruri diferite sau Problema e la mine și gata. El/ea va ști că e vrăjeală dar hai să fim serioși, nici nu se gândea că o să vă căsătoriți.

3. La telefon. Orice relație din intervalul 1-6 luni, merită un telefon. Explicația oferită depinde de la caz la caz. Deja ați ajuns să vă cunoașteți cât de cât, deci poți fi sincer/ă și să-i spui adevăratele motive.

4. Față în față. Dacă sunteți împreună de mai mult de 6 luni deja trebuie să-i dai flit față-n față. Nu poți să nu-i răspunzi la telefon că te trezești că îți apare la ușă crezând că ai pățit ceva iar să-i dai flit prin celelalte metode e prea crud…chiar și pentru mine. O discuție sinceră e cea mai bună întrucât deja s-au investit sentimente, cel puțin unul dintre voi a investit.

În niciun caz nu punem un prieten să se despartă pentru noi. Nu mai suntem în clasa a 5-a.

Dacă niciuna dintre metode nu merge și nu reușești să scapi de el/ea îi spui că ți-ai tras-o cu altcineva (chiar dacă nu făcut-o). Asta merge de obicei!

Dacă începe să plângă… nu știu ce tre să faci :))). Niciodată nu am știut cum să reacționez când plânge cineva. Chiar și când plâng eu la un moment dat mă bufnește râsul Ce fraieră îs că plâng.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

6 thoughts on “Cum îi dai flit”

  1. “Chiar și când plâng eu … mă bufnește râsul Ce fraieră îs că plâng.” Maxim! :))

Scrie un comentariu: