Cum îţi alegi un telefon HTC?

Am scormonit zilele astea intens după un telefon şmecher, după cum vă spuneam. M-am amuzat teribil pe GSMarena.com unde, la o căutare după anumite criterii (ce vă povesteam: display, performanţe&shit), din 57 de telefoane 14 erau HTC:

Bine, are şi Samsung destule în categoria asta, doar că toate ale lor se numesc Galaxy; deci ştii că sunt căcaturi asemănătoare cu mici diferenţe de performanţe.

La HTC nu stă aşa treaba, că dacă-i punem doi mega de RAM în plus, tre’ să-i spunem altfel. Dacă-i punem un giga de memorie, tre’ să-i găsim şi-un nume care să spargă piaţa, nu contează că arată identic cu ultimele 15 telefoane ale mărcii.

Şi mă întrebam io aşa, oare cum îşi aleg clienţii HTC modelul preferat? Că toate arată identic şi micile diferenţe de performanţe le observă foarte puţini. Cristi?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Cum îţi alegi un telefon HTC?”

  1. Când am avut Tytn, l-am luat pentru că avea tastatură qwerty. Când am luat Diamond2, l-am luat pentru că face nişte poze de rămâne mască aparatul foto. Recunosc că anul ăsta m-ar fi tentat şi pe mine un Chia Cha, pentru că mi se pare un telefon eficient, numai că n-avea rost să fac o investiţie la fiţă (din moment ce al meu încă este funcţional). Ia-l pe ăla pentru care-ţi bate inima mai tare :))

  2. Eu am avut un HTC anul trecut o perioada scurta de timp. Diana?! De unde initial credeam ca am apucat sfantul graal de copita de dinapoi, am realizat rapid ca e o caramida numai buna de jucat solitaire pe ea. Diferenta fata de alte modele? Cateva grame in plus sau minus. Deci ca sa alegi leaga-te laochi si cantareste cateva in palma. Ala mai usor e ceva mai nou si mai scump 😀

Scrie un comentariu: