Cum naiba, frate?

Cum e posibil să se trezească unu să intre pe mine cu aere de superioritate și să-mi zică mie că Talent Irosit are prea puțini vizitatori și că el are 4000 pe zi și să-mi zică, pe același aer de superioritate, cum ar trebui administrat Talent Irosit?

Eu nu înțeleg frate, eu nu mi-aș permite să mă dau așa Batman în fața unei persoane pe care nu o cunosc, pretinzând că știu mai multe decât ea și crezând că sunt în poziția de a-i da sfaturi!

Dragule, ai 4000 de vizitatori pentru că site-ul tău oferă anunțuri gratuite și la tine se ajunge căutând pe google cumpăr sa vând! Cum îți permiți să zici vreo ceva când tu nu ai scris un articol în viața ta?! Nu zic de mine, că eu nu-s vreo scriitoare sau bloggeriță, abia învăț cu ce se mănâncă treaba asta, dar colegii de pe site sunt bloggeri!

Pe deasupra îți permiți să mi te adresezi și cu drăguță!

WTF is wrong with you peope?!!!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Cum naiba, frate?”

Scrie un comentariu: