Cum să agăţi cu un status de Facebook

Eşti singur, trist şi nefutut de prin Precambrian; ok, nu dispera, toţi am trecut prin asta. Articolul e valabil şi pentru femei, deci fiţi pe fază cu toţii. Spre bucuria voastră, în zilele noastre există internet. Mai mult, există feisbuc, acolo unde e toată lumea. Deci nu mai eşti nevoit să ieşi în lumea reală şi să încerci să abordezi fetilii.

Înainte mergea duma aia cu pusu’ în relaţie, da’ acu îi destul de obosită şi nu mai are priză la gagici; acu tre’ să dai dovadă de sensibilitate, de dramatism şi spiritualitate. Nu dispera, tocmai ai găsit tutorialu’ de a păcăli fata că eşti aşa cum îşi doreşte ea. Nu trebuie decât să pui un status pe feisbuc care să îndeplinească următoarele condiţii:

1. Să nu fie prea lung, că nu mai stă nici dracu’ să citească Enciclopedia Britanica doar să afle ce ai în cap; în plus, trăim în epoca vitezei şi trebuie să ne mişcăm rapid. Surse demne de încredere declară că femeile îs cele mai mari fane 9gag, adică ‘no text, just photo’.

2. Să fie dramatic sau amuzant; pentru ambele situaţii găseşti milioane de exemple pe net.

3. Să aibă legătură cu un început sau un sfârşit; gen te-am futut pentru prima dată în spatele liceului unde învăţai[…]

4. Să nu aibă nici o logică şi nici o morală, per ansamblu; pentru că femeilor li se pare logic şi dacă nu e şi li s-ar părea ilogic, dacă ar avea vreo logică. Şi oricum, în oricare dintre situaţii îi dai de gândit iar dacă e deschisă unei relaţii cu tine te va interpela ea…

5. Să fii primu’ care-ţi dai like şi share pe respectivul status; asta înseamnă că ştii ce-ai vrut să spui şi nu te joci. Femeilor le plac bărbaţii care, chiar dacă spun idioţenii, îs destul de proşti încât să insiste că îs chestii mişto.

Dacă ai îndeplinit condiţiile de mai sus (şi ai minim 50 de gagici în listă) eşti ca şi futut în următoarele maxim două zile.

P.S. Nu uita să revii pentru adresa la care trebuie să trimiţi berile!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Cum să agăţi cu un status de Facebook”

Scrie un comentariu: