Cum să câștigi bani online, rapid: loto, poker sau pariuri sportive

Să le luăm pe rând:

1. Loteria. Nu mai e demult un secret (de fapt oamenii cu cunoştinţe medii de matematică au ştiut dintotdeauna) că şansele de câştigare a premiului cel mare de la loterie sunt de aproximativ 1 la 14.000.000. Deci ar trebui să fie jucate aproape 14 milioane de variante diferite la o singură extragere pentru ca premiul cel mare să fie câştigat.

Dacă pui aceeaşi variantă în fiecare săptămână, în condiţiile în care nu s-ar repeta niciodată o extragere, ţi-ar trebui ceva mai mult de 100.000 de ani şi 15 milioane de euro pentru şanse de câştig 100%. De aia nu am jucat niciodată la loterie.

Loteriile online sunt și mai frumoase pentru că foarte multe dintre ele au caractere incluse. Cele 14 000 000 de variante rămân un vis frumos.

2. Poker. Pokerul se ruzumă matematic tot la şanse de câştig. Texas Hold’em-ul, o variantă a Pokerului, intens promovată în ultimii ani se concentrează mai mult pe atenţie, tărie de caracter şi intuiţie, dar la bază are tot calcule matematice.

Totuşi aici contează foarte mult şi experienţa, conoaşterea adversarului şi inducerea lui în eroare. Pentru asta ai nevoie de multă experienţă, care se dobândeşte jucând, pierzând bani. Online e şi mai greu, întrucât nu îţi vezi adversarul şi e destul de greu să-i interpretezi acţiunile.

Frate-miu a câştigat câteva turnee online şi locale şi mi-a făcut o demonstraţie: cam în 80-90% din cazuri intuia cărţile adversarului din modul cum se comporta la masa de joc online. Apoi mi-a explicat că experienţa asta l-a costat vreo 3000 de euro înainte să înceapă să câştige şi chiar şi aşa se întâmplă să piardă.

Am jucat Poker o perioadă, pe sume mici, am şi câştigat sume la fel de mici, da’ m-am plictisit să tot pierd în final. Oricum, vă trebuie experiență, iar pentru asta puteți căuta un cazino online în care să vă faceți de cap. La fel, mizați pe sume mici direct proporționale cu experiența.

3. Pariuri sportive. Aici trebuie să cunoşti sportul pe care vrei să pariezi, echipele, jucătorii, competiţia ş.a.m.d. Spre exemplu eu pariez doar pe fotbal, de regulă pe campionatul românesc sau competiţiile europene importante. Nu sunt chiar un cunoscător a tot ce mişcă, doar generalist, aşa…

Cu toate astea am câştigat sume deloc de neglijat, spre exemplu când am pariat împotriva lu’ Dinamo, la cotă de 12. Sau când la pauză am pariat pe Chiajna, că revine de la 1-3, iar pe final a avut 10 minute de glorie după care a câştigat cu 4-3. Încă nu am scos bani, da’ i-am multiplicat de câteva ori.

Per ansamblu, dacă vă gândiți să câștigați bani de-acasă în câteva ore și nu aveți chef de muncă, la pariuri sportive șansele rămân la 1/3. Indiferent de rezultat, până la urmă totul se rezumă la cine va câștiga și dacă va face egal. E drept, cotele sunt mai mici, dar, dacă  urmărești stiri din sport sau dacă ești fanatic, știi cam pe unde sunt interesele și cum se fac jocurile.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Cum să câștigi bani online, rapid: loto, poker sau pariuri sportive”

 1. Singurii bani pe care i-am facut fara sa-i muncesc (chiar daca-i vorba de intuitie, experienta, cunoastere a ceva intr-un domeniu, etc.) au fost cei pe care i-am cistigat la Loz in plic deci, nu se pune optiunea la socoteala.
  In online n-am incredere desi…la pokerul “provaiduit” de facebook prin mirobolanta aplicatie de gen am cistigat destul de binisor. Dar, mai departe de o simpla aplicatie Fb nu m-as duce.
  Celorlalti curajosi, le urez doar bafta si la cit mai multe zerouri pe un eventual cec !

 2. Mi-a placut modul tau de abordare al subiectului…
  Si eu joc poker, stilul texas hold`em, si cred ca ai dreptate cu ghicitul cartilor adversarului. Mi-a iesit de cateva ori, prin gandire logica!

  Joc pe sume mici, insa cand am sansa, mai dau si un all-in. Poate, poate!

 3. In loto, poker sau pariuri sportive intradevar castigi bani online rapid.. dar partea proasta este ca ii poti pierde la fel de repede

Scrie un comentariu: