Cum să economiseşti bani

Din categoria ‘Un milion de sfaturi gratis; despre orice‘, astăzi vă sfătuiesc cum să economisiţi bani. Nu prea sunt io genul econom, da’ fac şi io ca grasele care scriu reţete de slăbit sau lăbarii virgini care scriu cum se agaţă femei. Plus că e o metodă testată, răstestată, premiată cu şapteşpe premii Puliţăr şi două Oscaruri (ştiu, ăstea se dau pentru filme, da’ a fost făcut şi un lung metraj cu metoda asta).

Metoda e simplă: să nu dai niciodată banii pe prostii gen Fuel Shark, Energy Saver sau ce mai ştiu io ce idei creţe le vin la ţeparii ăştia. Mă rog, cei doi cititori fideli ai mei cred că nu sunt în pericol de a crede că o chestie pe care o bagi la bricheta maşinii poate să scadă consumu’ pentru că nu-ştiu-cum-câcat-stabilizează-ea-sistemu’-electric al maşinii, da’, mă rog, scriu şi io să scriu ceva.

Dar să vedem ce spun cititorii (sâc) care deja au luat în considerare sfatul meu:

Haralambie D., gropar la cimitirul Eternitatea:

Cred că e o minune dumnezeiască, chiar funcţionează!

Mirela bugetara:

Chiar funcţionează, am economisit lunar sute de lei evitând să dau banii pe aceste lucruri dubioase. Bani cu care, evident, mi-am cumpărat două roşii din piaţă…

Andaluzia Ţ., pirandă:

Funcţionează, mânca-ţ-aş, să nu mhă ridic d-haici dacă nu!

Vasile ŞPdintripluL., constipat:

Am luat acestă hotărâre şezând, ştiţi voi, pă tron: ia să nu mai dau io bani pe toate căcaturile inutile care promit marea cu sarea, da’ în fond nu fac nimic… Şi funcţionează! Pe scremutul meu cel mai puternic dacă nu! Nu ştiu cum, da’ chiar funcţionează! Acum îmi ajung banii şi de laxative.

Încearcă-l şi tu! Azi ai ofertă: dacă de obicei e gratis, doar azi îl poţi primi gratis de două ori! Pe el, sfatul, adică: nu mai cumpăra căcaturi inutile, că nu fac nimic! Ba da, fac: te fac pe tine de bani!

Offtopic:

Apropo, domnii inspectori OPC şi ANAF: oare ce aveţi de spus despre faptul că ţeparii ăştia (am dat doar două exemple, sunt cu sutele pe net) fac comerţ electronic fără să respecte legislaţia în vigoare? Ia vedeţi, poate între controalele de rutină ‘bună ziua, suntem de la OPC, unde mă aşez să scriu amenda?’ aveţi timp să-i căutaţi şi pe dubioşii ăştia care nu au date de contact, nu afişate datele firmelor (dacă le au), nu oferă garanţie şi cine ştie câte nereguli mai săvârşesc…sau legea e doar pentru fraierii care se străduiesc să fie ‘în legalitate’?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Cum să economiseşti bani”

Scrie un comentariu: