Cum să nu apreciezi?

Pe Groparu’ îl citesc de aproximativ circa juma’ de an. Are prostul obicei de a te cuceri lu limbajul lui neaoş-ardelenesc şi întâmplările pe care le povesteşte, de la primu’ ochi aruncat pe blogul lui. Înainte de a intra a el pe site trebuie să ştiţi că provoacă dependenţă.

Oricum, nu vreau să-i fac reclamă (nici n-are nevoie), ci doar să apreciez un gest adânc, de mare angajament şi o perseverenţă împinsă la extrem. Mai exact, s-a ocupat de Zolty, un om cu suflet mare şi posibilităţi mici, care locuia într-o casă aproape să se dărâme pe el. S-a ocupat în sensul că a căutat sponsori, donaţii, meşteri şi alte cele pentru a-i consolida casa.

Astăzi, Groparu’ a decretat victoria, cu multe mulţumiri şi aprecieri, uitând că, de fapt, el este omul care a luat acest angajament pe umeri şi l-a dus până la capăt. Pentru asta trebuie să ne descăciulăm şi să plecăm capetele în semn de respect şi apreciere, de la A-listeri la puştiu’ care azi s-a gândit să-şi facă blog!

Felicitări Gropare! Nu am cuvinte să-ţi spun mai multe…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Cum să nu apreciezi?”

  1. N-ai pentru ce Zolty, felicitări şi ţie pentru răbdare şi pentru că ai avut încredere în Groparu’! 🙂

  2. Groparu este si va fi un zeu al blogurilor ardelenesti 🙂 N-are cum sa nu-ti placa, mai ales daca esti ardelean, ceea ce enunteaza pe bloga-su’.

Scrie un comentariu: