Cum se jonglează cu falimentul

Marca Jurnalul Naţional, care se laudă că se autosusţine financiar, din contractele de publicitate a scăpat miraculos de la vânzarea prin licitaţie – vânzare care ar fi trebuit să survină din cauza datoriilor acumulate de-atâta eficienţă financiară. Invăţăm cum se jonglează cu falimentul şi insolvenţa pentru a păstra fiţuica de partid în familie:

S.C. G. Canale & C. S.A., in calitate de creditor al debitorului S.C. Editura Intact S.R.L., anunta ca suspendarea vanzarii la licitatie publica a marcii Jurnalul National apartinand titularului S.C. Editura Intact S.R.L. a intervenit intrucat debitoarea S.C. Editura Intact S.R.L. si-a solicitat deschiderea procedurii de faliment cu numai cateva zile inainte de data programata pentru licitatie. Inscrierea pe portalul instantei de judecata a dosarului de faliment s-a facut sub numele de « S.C. EPITURA IMTACT S.R.L.», astfel incat practic niciun creditor nu a avut cunostinta de deschiderea dosarului de faliment in data de 26.11.2012.

[…]

Precizam ca vom efectua opozitie impotriva deschiderii procedurii falimentului Editurii Intact S.R.L. in vederea protejarii drepturilor noastre legale. Editura Intact S.R.L. a incercat prin diverse forme instrainarea bunurilor sale, inclusiv a marcii Jurnalul National, catre firmele din Trustul Intact patronate de Dan Voiculescu, respectiv catre firma offshore Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) Limited si Grupul Industrial Voiculescu si Compania (Grivco) S.A.

(sursa)

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Cum se jonglează cu falimentul”

Scrie un comentariu: