Cum se organizează o sinucidere în grup?

Aveţi idee? Poate fi organizată şi pe persoană fizică sau musai pe firmă? Ce acte îmi trebuie? Ce aprobări? Am înţeles că trebuie să fie la faţa locului şi un călău, pentru ăia care nu vor să se aibă pe conştiinţă sau nu le iese? Şi întrebarea care mă macină cel mai mult: oare cum îi adun pe toţi jurnaliştii şi cititorii de la libertatea.ro la eventu’ ăsta!?

Cât să fii de retardat, ca jurnalist, să iei de bun şi să faci o ştire dintr-un pamflet? Apoi să mai şi completezi articolu’ cu declaraţiile celor de la INMH, cum că informaţia apărută ar fi falsă? Şi cum adevărata valoare a unei publicaţii sunt oamenii care o consumă, vă rog să citiţi comentariile acestui articol. Toate. Citiţi cu atenţie. Oamenii ăştia trăiesc printre noi. Şi respiră*. Cred.

*desigur, când au scris comentariile şi-au ţinut respiraţia, că minţile lor sigur nu suportă două operaţiuni concomitent…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Cum se organizează o sinucidere în grup?”

Scrie un comentariu: