Curăţenie de primăvară

Astăzi, cu mare durere în suflet la doi metri în faţa penisului semierect, am şers din feedreader Realitatea.net. Motivaţiile sunt următoarele:

– dintr-un flux de la vreo şase agenţii de ştiri, recunosc imediat titlurile lor:

simplu: carectere bolduite, majuscule şi ghilimele puse ampulea fără nici cea mai mică noimă;

– a devenit un tabloid penal, jegos şi jenant. Dacă pentru tabloidele declarate mai am o fărâmă de respect, pentru că îşi pun singure eticheta de ziar neinteresant pentru retardaţii fără o viaţă a lor, Realitatea.net e un jeg pentru că o arde pe ‘jurnalism deontologic’; în timp ce ei scriu 80% subiecte de tabloid, iar celelalte 20 de procente sunt ştiri preluate de la alte agenţii, bloguri şi Facebook, advertoriale şi alte căcaturi absolut inutile şi irelevante;

– pentru că m-am săturat de titluri de căcat ‘VEZI AICI cine pe cine fute, CLICK PE VIDEO să vezi un gol unicat care seamănă cu alte 1000 de goluri, INTRĂ SĂ AFLI nimic interesant, VEZI DECLARAŢIA nimănui care a DECLARAT NIMIC’ ş.a.m.d.

– pentru că m-am săturat de ştirile despre nimic şi nimeni

– pozele de pe feisbuc le pot găsi şi singur dacă mă interesează, că am cont

– bancurile proaste şi expirate nu mă interesează, le ştiu de mult

– ştirile citite deja pe alte două-trei siteuri mă plictisesc

– m-am săturat de editori jegoşi care nu mai ştiu măsura cuvintelor şi etichetează ‘ŞOCANT, ŞOC, TRAGEDIE, GRAV ACCIDENT, CIUDAT, NĂUCITOR, EXTREM’ etc nişte întâmplări absolut banale

Drept urmare, sper să scriu curând şi ultimul articol despre Realitatea Media, adică ăla despre falimentu’ lor. Ceva îmi spune că la scurtă vreme va urma şi Antena3.ro, dar e doar o bănuială deocamdată.

Foto: motivatorscompanyblog.com

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Curăţenie de primăvară”

  1. Ei bine, a aparut Digi24 HD. Ai acum la ce sa te uiti. Cel putin inceputul e promitator. Sa vedem cat ii tine. Desi s-ar putea sa-i tina mai mult timp, sa-i sustina rds-rcs chir daca nu sunt la fel de comerciali ca si ceilalti. Daca rezista si dupa alegeri, e ceva.

Scrie un comentariu: