Cursuri de blogging gratis, cu Bogdan Severin

Îl ştiţi pe Bogdan Severin? Normal că nu, nici noi nu l-am ştiut până nu ne-a oferit o mână de ajutor în promovarea blogului. Mare om, mare caracter. Nici nu mă aşteptam altfel de la un teolog pursânge. Singura parte nasoală e că teologie plus informatică/internet/web=not love. Şi aici intervine partea care mă scoate pe mine din pepeni!

Pentru că dacă vreun moment aţi avut impresia că dude ăsta are vreo treabă cu bloggingu’, v-aţi înşelat amarnic! Da’ are argumente: el are un site cu 4000 de unci pe zi, iar pe talentirosit.ro nu intră nimeni! Deci mă scula lui Dumnezeu: să compari un blog cu un site de anunţuri e ca şi cum ai compara mere cu pere, înţelegi? Ca şi cum ai zice ‘de ce nu vinzi ulei de motor la alimentară?’ Pentru că site-urile noastre se adresează unor categorii diferite de utilizatori.

Pe deasupra, TI are contorul de trafic vizibil şi cu un click puteai să verifici înainte să-ţi dai cu părerea de expert teolog. Traficul unui blog e bazat pe oameni care revin periodic pentru a citi articolele; traficul unui site de anunţuri moca se bazează pe utilizatorii veniţi din motoarele de căutare. Dacă tu îţi creşti relaxat traficu’ cu un SEO, noi avem nevoie şi de conţinut pentru ca cei care ne găsesc să revină, nu să-şi bage picioarele-n blog de la prima vedere!


Dude, pe lângă faptu’ că ai grave probleme de exprimare, tu vorbeşti chiar singur pe blogu’ ăla cu două articole. Tu nici măcar nu ştii care-i faza cu feisbucu’, din moment ce îţi postezi articolele pe wall şi tot tu le dai share! Chiar nu mai are limite penibilu’?


Primu’ sponsor/advertiser/sfătuitor care mai apare să ne dea sfaturi cum să câştigăm de-o şaorma din blog, riscă să mă păgubesc de banii de benzină pân’ la el acasă pentru a-i aplica un şut în coaie! Bă, dacă vroiam să câştig de-un set de şireturi pe lună, făceam şi io ca tine ţşpe mii de siteuri pe blogspot şi luam doi cenţi pe click din Adsense. E simplu, orice retardat poate face asta, chiar şi tu!

De fapt în vremea în care încercam io adsense pe blogspot, pe un site infinit mai interesant decât dejecţiile tale, tu probabil învăţai cele zece porunci ale prietenului tău imaginar. Şi nu-mi dau seama dacă eşti semianalfabet sau doar te prefaci:

Până înveţi să scrii corect măcar titlu’ unui articol ciocu’ mic şi joc de glezne, da?

Partea tragică îi că ai postat linku’ ăsta pe wall şi l-ai şăruit de un milion de ori fără să vezi că l-ai scris ca un bou vagon! Apoi vii să dai sfaturi altora?

Şi da bă, acu’ poţi spune despre mine că te-am făcut cu ou şi cu oţet, că sunt arogant şi te-am luat de sus şi ce mai vrei tu pe blogu’ ăla cu cinci unici şi zece cenţi câştigaţi din Adsense. Şi nu bă, nu pun link pentru că eşti un retardat analfabet care crede în prieteni imaginari şi chiar ai şi aere de superioritate!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

9 thoughts on “Cursuri de blogging gratis, cu Bogdan Severin”

  1. Pe rând băieţi, pe rând! Cred că punem bazele unui nou sport aici: PBK (priest balls kicker)!

  2. Mai omu voia sa pap si eu o prajtura :))) Oricum tin sa precizez ca nu am zis niciodata ca sunt un brand (cuum a zis el in articolul ala de pe blospot) ci, am zis ca pe TI lumea mai ajunge cautand pe google numele unuia din cei 5 scriitori de pe site, adica revine pentru noi, ceea ce e diferit fata de un site cu anunturi. Aaaa si m-apus si pe site-ul cauta-anunturi.ro :))))) Eu zic ca vrea sa ma faca vedeta:)))

  3. Unde dai si unde crapa ! Ca ce chestie sa va faca voua reclama ? Ce e in spate ?… Sau nu mai are clienti ? Vrea reclama pt. site-ul lui ?…Nu pricep.
    Oricum are un profil de Fb atit de interesant incit e multe (!) de povestit ….

Scrie un comentariu: