Da’ ce, e garsoniera lu’ mă-ta?

Vă mai aduceți aminte de vecina aia dusă? Am vorbit de ea pe aici. Ei bine, pe același sistem, se pare că nu mai pot frate nimic să fac în garsoniera aia.

Duș, doamne ferește să fac că imediat sună telefonul. E vecinul, îi curge apă în baie și simte nevoia să mă anunțe și pe mine și să îmi țină telefonul să aud și eu cum îi curge apă în baie. Îmi pare rău pentru el, mi se rupe inima dar duș tot fac.

Vecina de pe același nivel îmi face reclamații la proprietar, se pare că sunt prea gălăgioasă. Proprietarul a întrebat-o Dar de la tine nu se aude? la care ea Nu, că mie îmi plac femeile. Logica răspunsului, găsiți-o voi, că eu nu văd de ce sexul cu un bărbat ar fi mai zgomotos decât sexul cu o femeie. De când cu reclamația, mai simte-te frate bine! Cum naiba, când exact în momentul ăla îți aduci aminte de grasă (după spusele proprietarului, eu nu o știu)? Atunci să vezi ce palpitant e. Mi-e milă de ea, mi se rupe inima….dar sex tot fac. O să fie fericită începând cu 14 noiembrie când pleacă M.

Oare numai mie mi se întâmplă chestii de genu?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Da’ ce, e garsoniera lu’ mă-ta?”

Scrie un comentariu: