Da’ ce, e maşina lu’ mă-ta?

Unii oameni sunt proşti şi nesimţiţi. Dar să încep cu începutul…eu stau la o vilă tip bloc, adică e o vilă cu garsoniere, în care fiecare e cu aia a mă-sii, mai exact avem de toate în garsoniere, nu interacţionăm unii cu alţii. E exact ca la bloc, cu excepţia faptului că maşinile de spălat sunt la comun. Eu stau la etajul 2, singurul etaj pe care nu este maşină de spălat întrucât nu a mai fost loc, astfel că sunt nevoită să urc la etajul 3 sau să cobor la 1 ca să spăl.

Ieri, am urcat la 3 şi cum îmi puneam eu hainele în maşină, iese din garsoniera de lângă maşină o blondă strâmbă şi urâtă si ma întreabă daca spăl acum. În gândul meu: ‘Nu dragă, îmi pun hainele în maşină că e palpitant, nu am nici cea mai mică intenţie să le spăl’, dar na, ca să fiu politicoasă, ca cică aşa e bine să fii cu vecinii, îi zic că da la care ea: ‘Nu vrei să pui la un program mai scurt?’. O întreb care e programul ăla, îmi arată şi intră înapoi în garsonieră. Programul pe care mi l-a arătat  era de jumătate de oră şi cum eu aveam de spălat blugi şi bluze mai grosuţe de iarnă, mi-am dat seama că la programul ăla nu o să se cureţe şi am pus la programul normal.

Am rugat pe cineva să mi le scoată din maşină pentru că ma durea spatele rău, şi pe când le scotea iese fetişoara aia şi întreabă de ce nu am pus la programul scurt. Persoana respectivă îi explică la care strâmba aia îi zice ‘Sunt foarte supărată, data viitoare vă scot maşina din priză’. Cum pizdele mă-sii vine asta, eu nu ştiu. Eu nu înteleg frate, eu nu mi-aş permite să zic nimănui, mai ales unei persoane pe care nu o cunosc, cum şi când să spele, şi mai ales să ameninţ. E vorba de respect, strâmbo! Ştii ce-i ăla? Masinile sunt pentru toţi locatarii de acolo, lumea nu se învârte în jurul tău! Ce-ai, eşti blondă? Ce, eu nu plătesc chirie ca şi tine?

Chiar aştept să mă întâlnesc cu ea pe la vilă şi să pun într-o zi la spălat o pereche de şosete şi să o spăl de să-i iasă culoarea, toată ziua. Îmi pare rău pentru ceilalţi locatari care vor fi victime colatarale.

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

6 thoughts on “Da’ ce, e maşina lu’ mă-ta?”

  1. “Mă c*c într-o pungă de hârtie, i-o pun la ușă, îi dau foc, bat la ușă și fug!” S-ar putea sa mearga! :)))

Scrie un comentariu: