DACIA(a.k.a. daca ai cap nu’ti lua)

Zilele astea e foarte la moda sa’ti iei CACIE. Mai ales dupa ce a aparut suvita fluturanda intr’un Logan. Si dupa ce guvernul a triplat taxa auto. Dar asta e alta discutie.

Treaba e ca mai sunt si oameni care pun botu’ la produsele autohtone. Bravo lor, io in afara de slanina si ceapa romaneasca nu mai prefer nimic autohton. Dar sa trecem la subiect: 

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=466811

Stiu ca e un post lung cat casa scanteii si n’aveti chef sa cititi(doamne feri,cum sa cititi voi), da’ sa stiti ca ratati o tragi-comedie de zile mari. Un oarecare Adrian si’a cumparat Sandero ca sa intre si el in randu boilor care dau bani pe cacat presat si turnat intr’o forma de masina. Si au trait fericiti pana la prima ploaie mai serioasa. Omu era sa se inece in propria masina nou-vechitza. Buuun, veti spune ca masina are garantie si se rezolva. Da, masina are garantie, omu o duce, merge a doua zi, o ia bla bla…la prima ploaie iara se umple de apa(aparent masina era facuta sa stea pe plafon ca apa intra pe deasupra da nu mai iesea pe dedesubt deci,teoretic daca o puneai pe plafon nu mai intra apa,da stai ca deviem de la subiect). Bineinteles ca ‘Doreii’ de la Service Tracia au reparat de s’au rupt. In fine merge omu iara cu masina la service, alta reparatie, tot la fel… Nu o mai lungesc pentru ca deja ghiciti sfarsitul…de fapt nu, nu il ghiciti. 

Dupa multe interventii si reparatii pe masina, la care teoretic timp de 3 ani trebuie doar sa ii bagi benzina si sa’i schimbi consumabilele, merge proprietarul la spalatorie si se chinuie si depisteaza problema. O fisura la imbinarea dintre plafon si un stalp din spate. Merge la dorei le arata care e problema, lasa masina cu gandul ca o sa se rezolve. A doua zi merge omu sa’si ia masina si stupoare: vopseaua de la locul reparatiei are pori. Le explica la dorei ca el vrea masina asa cum ar trebui sa fie, adica NOUA, iar ei ridica din umeri si spun ca doar atat pot face. 

Pentru finalul intamplarii mai asteptam putin ca am inteles ca trebuie sa sune tacso pe la nuj’ ce director de la Dacia, ba ca nuj ce pile si’a gasit el pe la firma si pe la OPC, etc. Ma foarte bucur(cum s’o bucurat Bucur ca o venit Bucuroaia bucuroasa de la Bucuresti) ca traim in asa tara incat ai nevoie de pile sa uzezi de drepturile tale.

Deci ce am invatat din acest post:

– nu ne luam CACIE ca pute

– daca suntem prosti si totusi vrem sa ne luam trebuie avut in vedere sa avem ceva pile la service

– treabie sa luam si niste lectii de mecanica si tinichigerie sa le spunem la dorei ce nu merge

– daca vrem sa ne ploua nu e musai sa ne luam masina noua, luam una cu trapa si rezolvam!

P.S. si in Opelu’ meu intra apa da macar am trapa si are si 30 de ani in spate, asa ca il mai tin putin…ca tot e in trend cu masinile noi!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: