De ce? Zi-mi de ce!

De ce articolele din revistele pentru femei se reduc la cum să-l păstrezi pe EL lângă tine, cum să faci să l satisfaci în pat, cum să ai o relație de cât mai lungă durată, cum să-i gătești, calci, speli, etc.? De ce se reduce totul la el și la relația cu el?

De ce nu există o revistă pentru bărbați cu articole de gen ’10 metode prin care să o faci să se îndrăgostească de tine’? Pentru că există Playboy, de aia! Pentru că bărbați nu-și distrug creierii citind idioțenii cum fac femeile!

Dragele mele, există și Playgirl, știați? Așa că lăsați prostiile și revistele gen Cool Girl sau site-urile de gen eva.ro despre care am mai scris, nu vă mai distrugeți nervii și lăsați totul să vină de la sine. Înainte să-mi sară lumea în cap, nu îndemn fetele la lecturi porno (deși nu văd nimic rău în asta, dacă îți place ia și citește ce vrei), ci, I was making a point.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

9 thoughts on “De ce? Zi-mi de ce!”

  1. Pentru ca El se spune ca uneori e tot universul tau. Sentimentele astea sunt ciudate de fiecare data si pot da peste cap orice rationament. Totusi sunt parte din noi si traditia ne spune ca nu putem trai fara ele. My point

  2. El nu va fi niciodata tot universul meu, si eu nu voi fi niciodata tot universul lui. Doar femeile au tendinta de a se concentra numai si numai asupra partenerului, conceptie total gresita.

  3. Pentru că femeia a fost creată pentru a-i ţine de urât bărbatului, a-l ajuta, etc. Nu o zic eu ci o carte veche de vreo doo mii de ani. Ce să fac, şi eu ca toată lumea: când îmi convine Biblia îi bună, când nu-mi convine îi naşpa… (sper să se înţeleagă aluzia deşi nu e cel mai potrivit loc) 😛

  4. De ce ? Pentru ca inca suntem conservatori si traim in patriarhat. Nu-s feminista si nici nu sar pirleazul ca sa militez pentru egalitatea dintre sexe. Dar, parca as vrea ca sa fiu rasfatata ( la fel cum rasfat) si asta fara ca eu s-o cer…Multam pt. link Adriana….:)))

Scrie un comentariu: