De dragoste

Deşi se cunoşteau de puţin timp, relaţia lor evoluase rapid; atât de rapid încât simţeau deja nevoia de a o împinge la extrem, de a face chestii ieşite din tipar!

Aşa cã hotãrâserã ca în acea zi sã meargã la paraşutism. Era o chestie nouã şi se promitea o experienţã interesantã pentru amândoi, chiar dacã Oana cochetase cu ideea doar dupã vreo douã sticle de Sãniuţa; se anunţa poate chiar mai interesant decât jocu’ ãla stupid, de-a profesorul şi eleva, care-l excita la culme pe Tavi…

Se prezentarã deci la ora stabilitã la aerodrom; îi luã în primire un instructor care le explicã nişte principii generale şi reguli de siguranţã, dupã care le dãdu câte o paraşutã din grãmada care trona în spatele lui. Se înhãmarã timid, apoi pornirã cãtre avionul de la capãtul (pizdei) pistei, la scara cãruia instructorul-şef inspecta echipamentul elevilor, îl mai ajusta şi îi îmbãrbãta cu glume şi replici de şantierist.

Îl privirã surprinşi cum trãgea violent de strapurile paraşutelor, rânjea satisfãcut şi dãdea câte-un bocanc pe buci elevilor trecuţi de inspecţie, care apoi se urcau în avion. Oana ajunse prima; instructorul tresãri neplãcut, o mãsurã din priviri, dupã care urlã cu o voce de bou rãguşit, împotmolit în nãmol:

Costeleee, bããã, ţi-am zis bããã sã nu mai trimiţi douã paraşute la pachet! Ce cãcat sã fac cu ele?Apoi cãtre ea: marş bã, paraşutelor d-aici! Regula îi simplã: om şi paraşutã, nu douã paraşute de capu’ lor!

Oana roşi; se întoarse nervoasã spre hangar hotãrâtã sã predea paraşuta şi sã-şi bage picioarele. Tavi fugi repede dupã ea şi o convinse rapid sã lase paraşuta şi sã o ia el în braţe; astfel, paraşuta era cu omul aferent. Şi i-ar fi ţinut paraşuta lui pe amândoi, ştia el treaba asta! Aşa cã se întoarse timid cu paraşuta în spate şi Oana în braţe. Instructorul-şef:

Io bã, alt prost, azi îi ziua voastrã? Nu poţi şi n-ai voie sã sari cu douã paraşute, bã! Bãnuiesc cã la asta din braţe nu vrei sã renunţi, cã o iubeşti…pe aia din spate abia ai cunoscut-o! Zicând acestea, îi smulse paraşuta din spate şi îi futu un şpiţ de bocanc în cur de-l bãgã direct pe uşa avionului.

Peste câteva minute, în zgomotul motoarelor de avion, instructorul şef trecu pe la fiecare elev şi îi explicã ce are de fãcut. Ajunse la Tavi:

La semnalul meu sari…numeri…zece…tragi…paraşuta desface…reduce viteza…aterizezi!
– Ne dezbrãcãm amu, sau dupã ce sar?
– Nu mã intereseazã, da’ dacã vã filmaţi sã-mai arãtaţi şi mie!

Peste alte câteva minute cei doi aşteptau dezbrãcaţi în uşa avionului semnalul instructorului. Drept semnal, Tavi simţi talpa rece şi asprã a bocancului pe şira spinãrii, care îl proiectã afarã. Începu sã gândeascã numãr pânã la zece, dupã care i-o trag. Dupã ce numãrã o întoarse cu spatele la el, o puse caprã şi-şi înfipse pula în dânsa cu sete. Chiar era curios cum reducea viteza paraşuta lui în timp ce i-o trãgea, cã asta înţelesese el cã-i spusese instructorul şef în vacarmul din avion!

Cum viteza nu scãdea defel şi pãmântul se apropia, dãdea tot mai cu sete, ca surdu-n tobã! Dacã ar fi fost în altã situaţie ai fi zis cã îi era fricã sã nu se termine pizda în ziua aia! Atunci îşi aminti cã instructorul şef îi spusese şi ceva despre desfãcut. O puse deasupra lui, îi desfãcu picioarele şi începu sã dea şi mai cu patos; dãdea deja atât de tare, cã la fiecare bãtaie avea impresia cã cineva îi aplica sistematic câte o bâtã de baseball în coaie!

La o vreme îşi dãdu seama cã undeva înţelesese ceva foarte greşit. Şi situaţia era de aşa naturã încât observã cã urma ca el sã amortizeze cãderea Oanei; şi ar fi fost posibil sã scape cel care era deasupra. Cu ultimele puteri încercã sã treacã el peste ea; ea, revenindu-şi din orgasmele multiple şi consecutive date de cea mai straşnicã şi palpitantã partidã de sex din viaţa ei, înţelese ce vroia el sã facã şi se ţinea deasupra lui cu un rânjet malefic în timp ce îi strângea pula ca într-o menghinã.

Ultimul lui gând, înainte de a se strivi de pãmânt sub greutatea ei fu: bã frate şi când te gândeşti cã puteam s-o las sã se ducã-n morţii mã-sii şi sã-mi iau de la Costel orice altã paraşutã, cu care aş fi aterizat foarte lin şi poate chiar aş fi repetat experienţa…CU ORICE ALTÃ PARAŞUTÃ!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “De dragoste”

  1. Si eu care credeam ca au atins Nirvana !!!!!!! Florineeeeeeeee…esti nebun ! Treci la tratament ca esti contagios !

Scrie un comentariu: