De la agenturili străine la agenturili online

Cum era aia?, că ‘PSD-PCR își schimbă generațiile, da’ năravurile ba’? După ce agenturili străine au destabilizat țara la revoluție, la revoluția asta mai soft de ieri au lucrat din plin agenturili online. Discuție delicioasă ieri, pe feisbuc, cu liderul studenților socialiști din București:

1

Dincolo de faptul că mă flatează, considerându-mă relevant în online cu cei cinci unici ai mei și trei articole pe lună, e bun, promite mult. În toată campania a văzut doar blaturi între oricine și oricine. Dacă îi citești toate chestiile scrise în campanie (98% pro-Ponta) înțelegi că de fapt orice ai fi votat ieri și acum două săptămâni n-are importanță, că tot aia e, pe de altă parte încurajând lumea să meargă la vot, că așa fac cetățenii responsabil. Dap, logic.

Da’ na, ce să ceri de la copiii spirituali ai lui Iliescu, Năstase și Ponta? Deși aspiră la carieră politică, are impresia că Ponta și Băsescu sunt primii doi oameni în stat:

doi

 

Bulangiu și io, am pretenția să știe ăsta micu’ ordinea oamenilor în stat, când președintele lor suprem cu destin cosmic nu știe Imnul Național al României? Ziceau niște oameni pe net că e timpul ca PSD să se reconstruiască din temelii. Este, recunosc, da’ dacă nu scapă de apucăturile astea și nu-și alege și formează oamenii cum trebuie, e timpul să se adune toți într-un cerc al onoarei (onoare la PSD, pfahahaha!) și să-și facă un harakiri politic.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: