De la domn primar

Ora 15:00. Cineva bate la uşă. Cin’ să fie, cin’ să fie?! ”De la domn primar’.’ Şi mi se-ntinde o pungă albă. E uşurică, deci nu-i nici făină, nici zahăr sau ulei. Ar putea totuşi să fie vreun plic. 😀 Nu-i nimic din toate astea, că doar avem lege contra mitei electorale. Dezamăgitor. Un pix, un calendar minuscul, o agendă şi-o chestie cu promisiuni.

Interesant e modul de abordare. Nu e de la candidatul X sau Y, ci de la ”domn primar”. De ce s-or fi gândit oamenii de campanie că toată lumea e în limbă după edil?!

În altă ordine de idei, studenţii au primit liber pe 10 decembrie, au început să acorde ajutoarele de încălzire, iar angajaţii Oltchim au început să-şi primească salariile. E clar, vine sfârşitul vin alegerile.

6 thoughts on “De la domn primar”

  1. Nu-i mita, pentru ca nu valoreaza 10 lei. 😀
    Dar o idee buna pentru viitoarele alegeri ar fi sa ofere o carte din literatura romana, nu pliante si alte hartii pe care nu le citeste nimeni.

  2. Catre ce sau catre cine? Articolul precedent? 😀
    In alta ordine de idei, am auzit ca alti bacauani au mai primit aprinzatoare electrice (pentru aragaz), dar nu stiu sigur din partea carui partid. Unul de-ala cat o fi costand?

Scrie un comentariu: