Deci bă boilor!

Dacă vă întrebaţi cu ce se mai ocupă agenţii capetele de cretă Păstârnac şi Caltaboş de la rutieră, vă spun eu: cu amendarea oamenilor care depăşesc pe linie continuă maşini oprite. Dap, în mintea lor îngustă şi seacă, dacă un bou opreşte şi n-ai loc să-l depăşeşti fără să calci linia continuă, stai acol până vine bou’ să-şi ia maşina.

Nu contează că poate-i la o tablă, dă o bucă la o gagică sau doarme. Stai acolo şi aştepţi bă!

Bun, ştirea îi deja pe 1000 de bloguri şi saituri de ştiri, nu mai era nevoie să o mai scriu şi io. Da’ n-am putut să mă abţin când am văzut că toţi căcaţii de miliţai le dau dreptate agenţilor Păstârnac şi Caltaboş. Da coa’, ai depăşit linia continuă şi aia e, ai luat-o.

Că deh, are şi miliţiştii forum şi e normal să-şi ţină spatelele unii la alţii. Vă daţi seama ce fel de oameni angajeală puliţia? Probabil au limită superioară la IQ, dacă treci de 80 nu eşti bun, meri dracu’ la săpat şanţuri!

Bonus, dicuţie între doi garci, un cap pătrat şi unu’ sătul de puli în bot:

Şi cel mai muist comentariu pe al cărui autor muist l-aş bate cu coasa-n gură nonstop şi l-aş trimite la lustruit bocanci de generali pân’ la pensie:

Deci nu cunoaştem legea, da? Drept îi că dacă întrebi 1000 de şoferi despre o situaţie din asta, cel puţin 999 îţi vor spune că e legitim să depăşeşti pe linie continuă un autovehicul care stă. Da’ capetele de cretă spun că asta-i din cauză că nu cunoaştem legea. Aşa o fi, nu zic nu, da’ hai să vedem o întrebare care poate să-ţi pice la examenu’ teoretic:

Deci domnilor agenţi Păstârnac şi Caltaboş, înţeleg că capetele de cretă care fac întrebările pentru chestionare nu cunosc legea? Tocmai asta aţi spus? Tocmai aţi spus că sunteţi o adunătură de rataţi care aplicaţi legea cu măsuri diferite?

Nu vă doresc decât să vă mai taie Băse 50% din salarii, că meritaţi! Pa!

L.E. Se pare că am fost banat de pe forumul garcilor după ce am pus un link către aici. Dap, să băgăm jegu’ sub preş.

L.L.E. Din ultimu’ comentariu de acolo înţeleg că pe forumu’ ăla au voie doar oamenii dispuşi să pupe-n cur poliţiştii. Şi oamenii de onoare, deci poliţiştii ar cam trebui să iasă din schemă. 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Deci bă boilor!”

  1. Astia habar nu au pe ce lumea traiesc! Am mai cunoscut niste buruieni d-astea care spuneau ca in curba trebuie semnalizata schimbarea directiei de mers sau ca biciclistii trebuie sa poarte tot timpul vesta reflectorizanta. Cel mai recomandat e sa ai codul rutier la indemana ca sa le poti arata plantelor ca-s prosti.

  2. Pingback: Absurd « lucisavu

Scrie un comentariu: