Demonstraţia că…

…că nu-ştiu-ce, dă aia vă rog să-mi explicaţi şi mie dacă vă prindeţi.

Nişte duzi susţin că au inventat un dispozitiv care face iPadul considerabil mai rezistent. Aşa că au pus un iPad în dispozitivul respectiv şi l-au trântit de pământ de la o altitudine de 30.000 de metri.

Aş fi înţeles dacă aruncau iPadu’ de pe un bloc cu 100 de etaje, dacă-l ‘scăpau’ dintr-un tren/autovehicul care merge ce 300 km/h, dacă treceau cu un camion peste el sau ceva de genu’.

Da’ că l-au aruncat de la 30 de kilometri demonstrează că ce? Că îţi poţi citi mailu’ liniştit în timp ce ai scos capu’ pe geamu’ avionului să iei o gură de aer proaspăt? Nu cred, că nici un avion nu zboară aşa de sus. Atunci, poate că astronauţii îşi pot posta liniştiţi pe Facebook pozele din spaţiu?

Şi chiar în situaţiile ăstea ipotetice, cum dracu’ l-ar mai găsi ăla care l-a scăpat? Sincer, vedeţi logica?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Demonstraţia că…”

  1. @mala în imagini se vede clar curbura pământului, deci nu au greşit.
    @Ady se pare că nu s-a consumat…poate din cauza carcasei-minune 😛

  2. Florine…e reclama si atit. Mi-am amintit de o alta reclama la o masina care a fost folosita de un avion pe post de tren de aterizare. Cusuta rau cu ata alba dar, intr-un fel, mesajul a fost fain…

  3. @moto_lady orice obiect care cade de la distanţă mare accelerează până când forţa de frecare cu aerul anulează greutatea acelui obiect. Mai mult, cu cât se apropie de pământ, aerul devine mai dens şi forţa de frecare mai mare, deci mai reduce puţin din viteză. De fapt chiar ar putea fi mai periculoasă o cădere de la etajul 15 decât una de la 30.000 m 🙂 (personal cred că în cazul unui iPad e cam acelaşi lucru)

Scrie un comentariu: