Descoperiri ultramoderne

Avand in vedere ca de curand am ramas fecior holtei am inceput sa fac niste descoperiri foarte moderne de cand imi port singur de grija.

Avand in vedere ca de curand am ramas fecior holtei am inceput sa fac niste descoperiri foarte moderne de cand imi port singur de grija.

Ca de exemplu am observat ca de’a lungul timpului imaginea monitorului era tot mai neclara. Am banuit ca orbesc treptat, insa am descoperit ca daca mai stergi praful de pe el din cand in cand, imaginea redevine clara.

De asemenea am descoperit ca sosetele si chilotii nu merg singuri la masina de spalat. Aceasta din urma trebuie pornita (eu credeam ca stie singura cand ti s’au murdarit toate hainele si porneste), trebuie sa ii pui detergent si sa alegi rufele albe de cele colorate. La prima spalare am facut rost de un tricou roz, deci acum pot deveni EMO. Am descoperit ca am un numar limitat de pantaloni cu care pot iesi in oras. Bineinteles ca am spalat toti pantalonii odata si am iesit in oras cu pantalonii de la tinuta.

O mare descoperire a fost faptul ca hartia igienica se termina. Pe bune, SE TERMINA! Stiu…si eu sunt la fel de mirat ca voi…intotdeauna am crezut ca sulu’ ala de hartie are ceva smecherie care il face sa nu se termine veci. Dar m’am inselat. De asemenea din cand in cand se mai termina si painea, cartofii, detergentu’ de vase si alte produse despre care credeam ca tin vesnic.

Oalele nu stiu sa gateasca. Am pus intr’una toate ingredientele din cartea de bucate si nu a iesit nimic placut mirositor macar. Doar fum inecacios si atat. Deci la ce bun sa dai banii pe oale daca nu stiu nici cat stiu eu…eu stiu sa fac cartofi prajiti si oua prajite. De asemenea sa stiti ca nici farfuriile nu stiu sa se spele singure si sa se puna la loc.

PET’urile nu pleaca singure la tomberon. Dupa cateva zile de burlacie am dus doi saci cu cadavre de bere. Imi placeau mai mult sticlele ca veneau aia care le colecteaza dupa ele si ma scapam…PET’urile nu le mai aduna nimeni. Stiu ca se aduna in orasele mai mari…la mine nu.

Patul nu se aranjeaza singur. Plec la servici dimineata si dupamasa cand ajung acasa tot nu e facut. De asemenea praful de prin casa se incapataneaza sa nu plece decat cu carpa sau aspiratoru’.

Ceasul desteptaret trebuie pus sa sune in fiecare seara…eu credeam ca stie el cand trebuie sa merg la servici si cand nu.

Voi mai reveni si cu alte descoperiri ultramoderne!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Descoperiri ultramoderne”

  1. AJa iti trebuie NA! Poate invatzati si voi barbatii` ce rol important au femeile in viata voastra! Ele fac ca praful sa plece din casa…hartia igenica sa para ca nu se mai termina…sosetele sa faca “bunging jumping” in masina de spalat…:D ele sunt totul:D:D Hehe`…Noi femeile stralucimmmm!:))) Bafta.( Astept noi “poveSTIRI din minunata ta viata)

  2. foarte dragut articol..:))..dar..totusi, ti-a luat atata timp sa descoperi asta?. scuze dar..femeia e de vina, ca nu te-a facut sa intelegi cat de important e..ce facea ea. good job man:)

  3. Alina articolul e o parodie la adresa faptului ca am ramas singur cu toate responsabilitatile pe care pana acum le imparteam cu cineva. normal ca stiam ce implica intretinerea unei case si inainte sa fiu singur…dar acum e mult mai greu.

Scrie un comentariu: