Despre relaţii

Ştiţi care e faza cu relaţiile? Când eşti într-o relaţie, nu o vrei, când eşti single parcă îţi lipseşte ceva.  Dar cel mai naşpa e atunci când eşti prins într-o relaţie pe care o parte din tine o respinge cu toată forţa. Şi totuşi, ceva te ţine acolo. Ce pana mea faci atunci? Cel mai simplu ar fi să pleci, cea mai proastă idee e să continui.

Adică simţi nevoia să ai omul ăla lângă tine şi totuşi simţi că cel mai bine pentru tine ar fi să mergi mai departe. Aţi avut vreodata sentimentul ăla super puternic că ceva nu e în regulă?  De obicei, când simţi asta, ceva nu e în regulă. Eşti perfect convins că, din diferite motive, relaţia îţi face rău pe termen lung cu toate că, pe termen scurt, e poate cel mai bun lucru ce ţi se poate întâmpla. Dar, răul trebuie tăiat din rădăcină. Şi cu toate că prezentul nu trebuie sacrificat în favoarea viitorului, există excepţii şi de la regula asta şi o astfel de relaţie e una din excepţii.

Am simţit mereu că o relaţie se va termina prost. Şi deşi sfatul meu pentru voi este să nu staţi într-o astfel de relaţie eu am stat. Da, da Cum poţi să dai un sfat pe care nici tu nu îl urmezi? Ei bine, pot! Pe sistemul Nu trebuie să faci ce face popa, ci, ce zice el. Şi, pentru că, de azi înainte am să urmez sfatul ăsta.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Despre relaţii”

  1. Asta-i Adriana pe care cred ca o stiu si asta-i raspunsul pe care-l asteptam. Considera-l ca fiind un pariu facut cu tine…

Scrie un comentariu: