Despre talentirosit.ro

Echipa

Cristi Juverdeanu – administrator (Bacău)

Contact: cristi.juverdeanu (at) talentirosit (punct) ro

Florin Ruşanu – redactor (Hunedoara)

Contact: florin.rusanu (at) talentirosit (punct) ro

talentirosit2

Proiectul talentirosit.ro a început în luna ianuarie a anului 2009 ca o colaborarea între doi bloggeri în speranţa de a crea o comunitate a celor ce scriu dar nu sunt apreciaţi în egală măsură.

Acum, datorită dezertării majorității scriitorilor este un fel de blog personal, probabil cel mai diversificat blog din România, care trateaza subiecte din Arad, România și chiar Europa. Un fel de loc de dat cu părerea și de făcut mișto din punctul de vedere al unui călător plătit (aka șofer de tir).

Dacă ai talent la scris, vrei să scrii și nu ai unde sau scrii pe vreun site fără prea multă vizibilitate, indiferent de teme și opinii, (și dacă-mi place mie ce scrii) poți deveni editor pe talentirosit.ro.

2 thoughts on “Despre talentirosit.ro”

  1. Îmi place pontoşenia voastră.
    Denotă o subţirime a spiritului!
    M-am pornit pe râs la Jurnal de botez, şi n-am reuşit să citesc prea mult.
    Interesantă ideea conceptului, deşi eu nu sunt jurnalist .
    Onu

  2. Surpriza placuta,v-am descoperit astazi de”Ziua Sigurantei” !”Un raspuns irosit ” poate fi ca petala de trandafir adaugata cu grija paharului plin aratat ca refuz al unei academii franceze unui candidat intarziat.S-apoi sa nu uitam o lege a fizicii:”Nimic nu se pierde,nimic nu se castiga,ci totul se tranforma”si replica unuia dintre savantii ce a descoperit-o catre celalalt ,la moartea mamei aceluia :”Nu mai plange,draga ,maica-ta nu-i moarta,ea doar se transforma!”Voi reveni!

Scrie un comentariu: