Despre Triathlon Chalenge

Câteva idei extrase după participarea la Triathlon Chalenge Mamaia 2011:

Organizarea:

– nici prea-prea, nici foarte-foarte, cum ar zice românu; Vlad Stoica nu este un bun orator defel: a spus în 30 de minute lucruri care puteau fi spuse în cel mult 15, mult mai clar şi explicit. Bogdan Antohe se descurcă mai binişor.

– cam harababură la ridicarea kit’urilor de concusrs şi organizarea celorlalte evenimente anexe ale concursului, plus jumătate de oră întârziere la startul competiţiei…

– un plus pentru măsurile de ordine şi siguranţă pe timpul desfăşurării concursului; nu cred că au fost incidente.

Competiţia:

– spiritul competitiv al participanţilor a fost la mare înălţime, chiar mai sus decât orice aşteptări ale mele

Probele:

– spre deosebire de organizarea evenimentului, probele au fost gândite bine, condiţiile de participare optime

– ca o notă personală: pe viitor, bagă’te să iei startu’ printre primii (ocolirea celor care înoată mai slab dar au prins un loc în faţă necesită timp şi energie suplimentare)

Oamenii:

– foarte de treabă, toată lumea te ajută, toată lumea îţi explică dacă nu poţi/şti să faci ceva

– deşi am participat într’o echipă de blogeri (nu bloggeri), cred că am fost singurul care nu i’am cunoscut personal pe ceilalţi, deci am fost un fel de ‘călăreţu’ singuratic’ p’acol, cam zero socializare; motiv pentru care mă gândesc ca anul viitor să organizez eu personal o echipă, sau chiar să particip singur, la individual; căutăm sponsori! 😀

Corporate Challenge&TriKids Chalenge:

– două competiţii anexe, pentru firme şi copii; nişte idei frumoase, aflate la ediţii ‘pilot’, dar care, după spusele organizatorilor, având în vedere feedback’ul pozitiv din partea oamenilor, vor fi detaliate şi organizate mai bine pe viitor.

Experienţa:

– frumoasă, nu am regretat nici o secundă că am bătut 1600 km în două zile pentru această experienţă, şi, de principiu, voi reveni cu drag şi mai bine pregătit la următoarele ediţii!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

13 thoughts on “Despre Triathlon Chalenge”

  1. TYR team…echipa sponsorului principal, care a câştigat şi anul trecut, şi acum doi ani…şi care are timpi demni de un concurs de profesionişti, dacă înţelegeţi despre ce vorbesc…

  2. Nu recunosc, băieţii sunt foarte buni…deci este nevoie de antrenament masiv pentru a’i întrece…

  3. @Tudor – nu, n’am mai încercat’o pentru că ar fi însemnat să merg noaptea p’acol, deci nu avea rost…
    @Cătălin – mersi!

  4. @verdedeparis – mersi, sperãm!
    @Omer – dacã e vorba de blogul despre porn, nu e cazul. Scriu eu mai pornake, aşa, dar despre cu totul alte subiecte, sorry!

Scrie un comentariu: