Dilema imobiliară a bărbaţilor adevăraţi

Bermo a construit un bloc mişto, ultracentral în Arad; atât de ultracentral, încât locatarii întând mâinile pe geam şi îşi fac cumpărăturile de la Kaufland. Au gândit şi o reclamă mişto, pentru a vinde apartamentele:

barbati

 

Culeanu, zic în sinea mea. Musai să-i cumpăr la nievasta irosită un apartament High Class, că doar îs un pic de bărbat şi io. Doar că, între timp, au venit meşterii de la Ared, care au construit un bloc şi mai mişto, la fel de ultracentral. Încă n-au reclamă pe el, da’ am gândit io una, care ar prinde:

DSC_0144

 

Aşa că fiţi bărbaţi adevăraţi şi cumpăraţi un apartament în care trebuie să staţi cu becurile aprinse şi ziua. Şi da, calculaţi şi nişte ‘verticale’ în buget, dacă nu vreţi să socializaţi în curu’ gol cu vecinii de vizavi (surse demne de încredere declară că majoritatea oamenilor văd destul de bine la distanţa de şapte-opt metri).

Altfel spus, Aradul se dezvoltă, din punct de vedere al imobilelor, ca un oraş fără plan urbanistic. Oh, wait…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Dilema imobiliară a bărbaţilor adevăraţi”

Scrie un comentariu: