Dileme de suporteri

Io nu îs un foarte mare suporter al vreunei echipe. Am aşa nişte simpatii pentru unele echipe cum ar fi Dinamo, pe plan naţional. La meciurile de calibru, din Europe League sau Champions League mă uit mai mult pentru spectacol, nu ţin neapărat cu o echipă anume. Şi mai am oarece sentimente pozitive faţă de Barcelona cu care joc foarte bine la FIFA/PES şamd.

Normal că aseară aş fi vrut să câştige Barcelona, dacă mă întrebaţi. N-a fost să fie. Totuşi am o întrebare pentru suporterii lu’ Chelsea: bă’, voi nu v-aţi simţit jigniţi de chestia aia pe care o practicat-o Chelsea aseară? Nu, chiar nu fac mişto, ştiu că a jucat eficient, la calificare, la rezultat sau la ce vreţi voi.

Da’ totuşi, cum poţi să simpatizezi o echipă care joacă un sistem 9-0-0 (după eliminare, că până atunci era un sistem 10-0-0)? Adică nu vorbim de vreo echipă ajunsă din greşeală în semifinala CL, să zicem Steaua, vorbim totuşi de un club puternic, care are pretenţii la trofeu.

Spre exemplu, io fiind dinamovist, dacă plăteam să văd chestia aia numită returu’ semifinalei cupei României cu Gaz Metal, le ceream banii înapoi. Adică bag pula-n calificarea voastră cât timp aţi jucat ca o turmă de curci bete şi v-aţi calificat la limită, pierzând.

Ştiu că o să-mi explicaţi despre afaceri, bani, miză plm. De unde înţeleg că în fotbal nu mai e loc de sport, spectacol, faze frumoase; adică nu mai e loc pentru lucrurile pentru care vin suporterii pe stadioane. Ei, atunci e trist.

P.S. În ciuda aparenţelor, diseară m-aş bucura să se califice Realul. Faptul că simpatizez cu rivalii lor nu înseamnă că îi urăsc sau ceva, cum am văzut pe la alţi meşteri mă bucur că a pierdut Barcelona că io ţin cu Realul. Yep, are sens.

P.P.S. Şi aşezarea tactică a celor de la Chelsea:

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

11 thoughts on “Dileme de suporteri”

  1. Sa le trag o mare muie jucatorilor de la Chelsea pentru ca au omorat fotbalul aseara. Auzi, Drogba fundas. Plm
    poza-i smechera rau 😛

  2. sti cum e…. fotbalul se joaca pe goluri. ” orgasmu” suprem in fotbal ii cand intra mingea in poarta. deci daca ne uitam la tabela barca si chelsea au jucat la fel (ba mai mult…parca golurile lui chelsea au fost mai faine).

  3. @lupeneanul io parcă tot nu m-aş uita 90 de minute la echipa favorită cum stă cu curu-n poartă şi dă două goluri pe contre. Mă uitam la echipa României, că deh…era a noastră.

Scrie un comentariu: