Din online

Încă mă ăăăsta pe mine să înţeleg ce vrea să fie Digi24.ro. Ok, să fiu sincer, textele scrise de ei arată a texte jurnalistice, da’ cam atât. Scriu pe un subiect la câteva ore după ce scriu celelalte siteuri (când subiectu-i răsuflat deja) şi nu aduc nimic nou în atenţie. Ba chiar aruncă aşa nişte titluri în neant:

TNL Arad are un blog mişto pe care cineva scrie chestii. Acu’ ceva timp, acel cineva a scris un articol foarte tare despre realizările TNL Zimandu Nou. Un articol complex, da’ dacă urmăriţi firu’ povestirii, vă spun eu că merită:

Nu v-aţi prins, aşa-i? Nici io!

Din ciclul cum mai induci cititorii în eroare să faci trafic pe un articol absolut irelevant? Ştirea în feed:

Eh, amu daţi fuguţa la articolu’ ăsta şi daţi-mi paragrafu’, fraza sau măcar cuvântu’ care spune cum vor fi afectaţi CLIENŢII români. Măcar o legătură, ceva? Felicitări tu, Alexandra Pele, de data asta m-ai futut!

Nu ştiu cine se mai ocupă cu ediţia online a cotidianului Glasul Aradului de când a fost concediat tata lor, da’ să-i explice careva că titlu-i ăla pe un rând, maxim două şi paragrafele îs articolu’ în sine, nu invers!

Şi nu în ultimu’ rând, o chestie pe care am pus-o mai devreme şi pe tuităr sub întrebarea: câţi retardaţi trăiesc printre noi?

Dap, asta-i porţia zilnică de râs de la Pitzi World. Dacă ne uităm la câţi au dat like şi share ne dăm seama că ţara asta nu mai are absolut nici o şană de revenire la normal.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: