Nu mai discriminaţi alcoolul!

Vreau să pun mâna pe un editor care scrie texte precum cel din ştirea asta şi să-l bat cu sticla de Johnny Walker (proaspăt golită de mine) în cap, după ce în prealabil îi demonstrez matematic, filozofic şi anatomic că io îs de două ori mai deştept beat, decât el treaz.

Societatea a creat o aură negativă în jurul alcoolului, cu texte precum ‘alcoolul ucide, alcoolul crează dependenţă’ etc.  Fals, am mai zis chestia asta. Treaba e că alcoolul nu prea face mixuri bune cu unele lucruri cum ar fi prostia, retardu’ sau antibioticele.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să bei, trebuie în prealabil să nu mai fi prost şi să nu iei antibiotice. Dacă respecţi regulile astea minime de siguranţă, nu ai de ce să te temi, poate fi chiar o experienţă distractivă.

Şi, când moare câte un prost beat, vă rog să nu mai daţi vina pe alcool. Prostu’ moare oricum, alcoolul îi dă doar un zvâc, îi facilitează, cum s-ar zice, accesul la tupeu’ necesar pentru sinucis. Şi, ca să vă demonstrez că nu vorbesc aiureli, îl mai ştiţi p-ăla care a murit pentru că s-a drogat cu gaz din brichetă? E dovada supremă că prostu’ se sinucide involuntar cu orice găseşte la-ndemână, nu doar cu alcool.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Nu mai discriminaţi alcoolul!”

  1. de acord, lupta cu prejudecatile e nesfarsita….noroc ca o poti duce si ajutat de ingurgitarea asa hulitelor, si totusi atat de consumate lichide!!! :)))

  2. aia cu prostu mort fiindca a baut e tare de tot…e exact ca aia cand maore cate unu de s-a urcat sa se dea cu parapanta desi in zona aia e cod galben sau portocaliu de vant: saracu a murit, era mare iubitor denatura si natura si-a luat tributul etc etc…vroba ta: prostu moare oricum

Scrie un comentariu: