Două tablete ieftine

De când nu am mai povestit cu voi mi-au trecut prin lăbuţe doo table low-cost. Dacă intenţionaţi să achiziţionaţi un produs din această categorie, stay tuned, că avem dezvăluiri incendiare.

Allview Alldro 3 Speed a fost prima. I-am cumpărat-o nievestei irosite după ce am deposedat-o de laptopu-i din dotare pentru un proiect personal. Nievestei nu i-o plăcut de la prima strigare, că nu apăruse încă Pet Rescue Saga pentru Android.

Nici io n-am fo’ prea încântat de ea, se mişca destul de greuţ; deşi avea specificaţii mai sănătoase decât Xperia Arc S al meu, telefonu’ îi dădea fum în aplicaţii/navigare pe net şi o bătea cu prosopu’ ud la curu’ gol în materie de display/touchscreen/baterie.

Am jucat de vreo trei-patru ori Hardest Game Ever pe ea şi am vândut-o la juma’ de preţ, după vreo trei luni de şomat şi maxim cinşpe ore de funcţionare.

Săptămâna trecută am cumpărat o altă chinezărie, adicătelea Evolio EvoTab Fun. Sigur că vă întrebaţi cum pot fi aşa bou încât să cumpăr a doua chinezărie după ce prima a fost nasoală, da’ p-asta am cumpărat-o cu două scopuri precise.

Primu’ scop e să o folosesc pe post de navigator; testasem înainte Igo Primo pentru Android şi sincer, de multe ori, dă clasă unui navigator dedicat, aşa că, cum la maşină mare trebuie navigator mare, m-am gândit că o tabletă e mai versatilă decât un navigator dedicat. După o săptămână de frecat prin Europa, pare ok funcţia asta.

Al doilea scop e să o folosesc şi pe post de modulator FM, să mai scap de cărat încă o chestiuţă (nu că aş căra-o în spinare, da’ multe chestii în cabină mă cam stresează). Merge şi funcţia asta, doar că prin oraşe, posturile radio care au transmiţătoare serioase îi bruiază complet semnalu’.

În alte privinţe e o mizerie sinistră. Touch-u’ merge când şi cum vrea el, dacă vrea. Bateria nu cred că ţine trei ore, diplayu’ e cam întunecat pentru zi şi face distorsiunile alea specifice când apeşi pe el. N-am avut curaj (nici răbdare, sincer, din cauza touchscreenului) să instalez vreun joc sau altceva în afară de Igo Primo şi un player pentru muzichie.

Deci înainte să cumpăraţi o tabletă low-cost, mai gândiţi-vă pentru ce vreţi să o folosiţi. Poate mai scoateţi ceva de la ciorap şi vă cumpăraţi una decentă.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: