Dragă Adriana Macovei,

Astăzi m-am hotărât să fiu un idiot complet și să te enervez atât de tare încât să țipi și să mă înjuri oriunde te-ai afla. Cred că oamenii proști ca mine sunt făcuți să enerveze restul lumii. Dacă nu ar exista nenorociți care să nu aibă nici cea mai mică idee despre ceea ce înseamnă respectul și bunul-simț, nu ar mai fi palpitant. Și ție îți place palpitant.

Sper sincer să reușesc să fiu atât de idiot încât să te fac să țipi până răgușești Oamenii sunt tâmpiți, să spargi ceva și să mă trimiți de unde am venit, adică la naiba sau în purgatoriu. Tu alegi, deși eu cred că am venit din iad să-ți fac ție viața grea ca să te pedepsesc pentru…nu știu pentru ce…că sincer, ar trebui să omori vreo 15 oameni și să ai vreo 20 de avorturi la activ ca să meriți așa ceva. Tu nu ai făcut lucrurile astea, dar nu strică să fii preventiv.

Cu drag,
Măgarul Pământului

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Dragă Adriana Macovei,”

Scrie un comentariu: