Dragă Cătă Rădulescu,

Nu te-am bănuit niciodată de prea multă inteligență, așa că te rog să mă scuzi de impertinența de a te tutui. Vreau să-ți spun că am luat act cu oarecare surprindere de declarația dumitale de la marele miting organizat de PSD la Pitești. Și vreau să-ți explic, poate te interesează și pe tine (deși nu cred), ce vrem noi, românii de rând.

“Noi nu vrem nimic în ţara asta. Vrem să fim lăsaţi să muncim. Să ne creştem copiii în linişte, nu să fim arestaţi, să transformaţi ţara asta în criminali şi hoţi, că românii nu sunt hoţi. Vrem să fim lăsaţi să facem legi bune pentru oameni, vrem să fim lăsaţi în Parlament, nu să fim luaţi unul câte unul cu dosare, aşa cum a făcut domnul Iohannis şi gaşca lui patru ani de zile. Cu doamna Kovesi în frunte. Ne-au votat românii toţi, 50 la sută dintre români ne-au votat. Ca să ce? Ca să nu putem să stăm în Guvern? Să nu putem să facem salarii şi pensii că aşa vrea un preşedinte neamţ? Noi vrem preşedinte român”

(sursa)

‘Noi nu vrem nimic în țara asta’. Cătă, știm că voi nu vreți nimic în țara asta. Știm că voi ați furat atât de mult încât aveți bani de vacanțe și tratamente prin țările calde. Dar noi vrem multe în țara asta: infrastructură, industrie, locuri de muncă decente, cinste, demnitate, onoare, verticalitate (știu, sunt niște concepte complet necunoscute la voi, la PSD, dar ele există, chiar și în societatea românească).

‘Vrem să fim lăsați să muncim’. Cătă, dreptul la muncă este garantat de Constituție! Ce știi tu să faci, Cătă? Presupunând că de mâine nu mai ești deputat, din ce îți poți câștiga pâinea (în afară de averea acumulată inexplicabil cât timp ai fost parlamentar)? Cătă, vrei să te lași de furat în Parlament și să te angajezi? Îți promit eu că îți găsesc job într-o oră!

‘Să ne creștem copiii în liniște, să nu fim arestați’. Cătă, eu îmi cresc copilu’ în liniște, nu mă arestează nimeni. Știi de ce? Că nu fur, că stau la roșu la semafor, că îmi plătesc chestiile etc. E simplu, ești cinstit, ești liniștit și crești liniștit și o echipă de fotbal, dacă vrei.

‘să tranformați țara asta în hoți și criminali’. Cătă, statul de drept așa zice, că dacă furi mergi la pușcărie. Merge juma’ de țară la pușcărie? Asta e, da’ să știm și noi dacă avem sau vrem stat de drept. Dacă nu, poate unii ne-am cam duce de-aici. Nu cei care judecă transformă țara în hoți și criminali, ci condamnații înșiși o transformă în asta.

‘Vrem să fim lăsați să facem legi bune pentru oameni’. Cătă, depinde și pentru care oameni. Că, de regulă, legile bune pentru oamenii ‘de sus’ nu sunt neapărat bune și pentru oamenii de jos. V-au comunicat vreo 600.000 de oameni că cel puțin una dintre legi nu era bună pentru ei. Sigur că pe voi vă doare în cur atâta timp cât legile sunt bune pentru oamenii voștri! (și pentru tine, Cătă)

‘vrem să fim lăsaţi în Parlament, nu să fim luaţi unul câte unul cu dosare’. Dragă de tine, dar cine nu te lasă în Parlament? Deși, sincer, în orice țară normală la cap ai fi prin coada vreunei liste de angajare la vreo spălătorie auto, cu o condamnare penală. A, și dacă preferați să vă ia pe toți odată, la grămadă, mă ofer voluntar, cred că mai știu să mânuiesc un Kalașnikov 😉

‘cum a făcut domnul Iohannis şi gaşca lui patru ani de zile’. Monșer, Iohannis abia făcu doi ani de mandat, ești lovit?

‘Ne-au votat românii toţi, 50 la sută dintre români ne-au votat.’ Greșit gogule, v-au votat vreo 20%, restu se pișă pe politica pe care o faceți voi și PNL și PC și PMP și toate partidele neocomuniste. Faptul că v-ați format cadrul legislativ să rămâneți tot voi cu voi la butoane nu e dovadă că românii vă vor ci doar o altă dovadă că trăim un fel de dictatură multiplă și (semi)luminată.

‘Să nu putem să facem salarii şi pensii că aşa vrea un preşedinte neamţ?’ Mă’ boașe, fă pensia minimă 1000 de euro, cine te reține!? Fă salariu’ minim 2000 de euro, cine nu te lasă? Adu bani de la mă-ta de-acasă și dă-i cui vrei tu! Io n-am nimic împotrivă, cât timp banii nu-s făcutți la tiparniță (sau furați) și nu scad valoarea muncii mele. Ce, a inventat PSD-u’ pomu’ în care cresc bani sau cum? Nu președintele neamț nu te lasă să faci salarii, dumbo, ci economia! Da’ na, tu ești semipușcăriaș, nu e ca și cum ai înțelege astfel de concepte…

‘Noi vrem preşedinte român’. Cois, Președintele a luat într-un scrutin mai mult decât a luat tot PSD-u’ la ultimele două runde de alegeri. De ce nu vrei un ministru român și la dezvoltare? De ce ai făcut alianță cu UDMR? Ți-am zis, nu te-am bănuit niciodată de inteligență, știam și că ești ipocrit, am vrut doar să te fac un pic de râs!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: