Dragă femeie puternică, go fuck yourself!

Zilele trecute am dat întâmplător peste un articol construit dintr-un comentariu de la un articol de pe agregatorul de căcaturi feminist-prințesiste catchy.ro. Comentariu care, deși se vrea o lamentare nedumerită conține toate răspunsurile pentru gagicile de carieră care se fut doar cu dildo-uri. Analiza pe text:

Îmi e greu să-i explic unui bărbat că, uneori, nu am cum să ajung la 18:00 acasă, deoarece există anumite sarcini de îndeplinit şi că mi-am asumat nişte responsabilităţi de care poate uneori depinde stabilitatea a zeci de oameni. Şi, sinceră să fiu, nu vreau să îi explic de ce e important pentru mine ceea ce fac şi de ce uneori mă las purtată de proiectul la care lucrez şi uit să plec acasă.

Prima problemă e că îți e greu să explici. Orice lucru sau alegere personală are o explicație care poate fi livrată. Greu îți e dacă nu încerci. Ceea ce ne relevă că nu prea încerci, dar știi că ți-e greu. A doua problemă și esența discuției e că de fapt nici nu vrei să explici. Un element principal într-o relație sunt explicațiile: îi explici partenerului/partenerei că nu poți/nu vrei face aia sau ailaltă pentru că (introdu motiv aici). A, nu vrei? Atunci explică-ți singură, în oglindă!

Cred că sunt puţini bărbaţi care să fie dispuşi să accepte o femeie de carieră şi să o înţeleagă atunci când spune NU POT VORBI ACUM, te sun eu mai târziu. Şi poate că acel „mai târziu” e a doua zi dimineaţă, în timp ce îmi caut ceva de îmbrăcat ca să fug la birou.

Toți bărbații din lume înțeleg că ai un job; înțeleg și dacă ai un job la care nu poți vorbi la telefon. La dracu’, toți avem joburi și știm cum e. Dacă totuși sunăm e pentru că avem ceva important de spus; dacă tu NU POȚI VORBI ACUM și arde casa luată în rate pe numele tău, dă-te-n morții mă-tii! Sigur o să faci și la fel când se-mbolnăvește copilu’ sau o fi vreo altă chestie importantă.

Suni tu a doua zi dimineață când îți cauți ceva de-mbrăcat să mergi înapoi la job? Ei, mai bine sun-o pe mă-ta și explică-i că iar ai rămas singură, că te-a lăsat luzăru’ ăla deși tu ești o deosebită.

De ce consider că sunt „femeia bărbat”? Pentru că sunt manager şi una din sarcinile mele e să coordonez echipe şi sunt momente în care mă confrunt cu situaţii dificile şi trebuie să mă impun şi să ţin lucrurile sub control. Iar dacă timp de 8-15 ore sunt o leoaică care face lucrurile să se mişte, nu am cum atunci când ajung acasă să mă transform în mieluşel.

Nu dragă, cum să te transformi în mielușel? Hai acasă și trântește ușa de perete, dă cu pumnu-n masă și critică; ‘cămașa aia parcă-i călcată cu cilindru’ compactor, iar ai luat mai puțini bani decât mine, luzăre, zacusca de la mă-ta-i penală, n-ai scos câinele la fix, ai întârziat două minute’ șa. Dap, fă pe șefa și acasă, că nouă ne place să avemi șefi peste tot!

În concluzie, nu voi accepta niciodată lângă mine pe cineva care să dorească să mă transforme. Iar dacă în continuare trăim în era în care bărbatul e cel care aduce bani în casă, iar femeia spală rufele şi face mâncare, cred că m-am născut mult prea devreme.

Sper ca într-o zi să găsesc pe cineva care să accepte faptul că iubesc ceea ce fac şi să mă aprecieze pentru cine sunt.

Devreme nu cred că te-ai născut, cred că te-ai născut inutil pentru rasa umană; că nu ești decât un roboțel care învârte niște rotițe la comandă. La asta se rezumă viața ta. Ești o piesă care funcționează perfect într-un mecanism, o piesă care produce lucrul mecanic scontat, dar doar o piesă.

Presupunând că ți-ai găsi alt copulator în afara vibratorului, pune-te în locul lui: îți pregătește o cină și tu nu apari. te sună, poate îngrijorat, poate curios, poate puțin gelos. Te răstești la el ‘NU POT VORBI ACUM!’ Ia bilete la un film, o premieră și te sună să se asigure că nu îți încurcă alte planuri și i-o retezi cu ‘NU POT VORBI ACUM!’ Îți pregătește un flashmob în care să te ceară în căsătorie, tu întârzii și el te sună să vadă care-i faza, dar tu i-o sugi șefului tău, altfel nu-mi explic de ce ‘NU POȚI VORBI ACUM!’

În concluzie, pula mea, gândește și tu înainte de a vorbi: vrei să rupi norma la job sau să mai și trăiești? Vrei să fii independentă sau să ai și un fraier care se mai interesează de tine? Vrei să te și țină cineva în brațe sau doar să te gâdile când vrei tu?

Că în funcție de prioritățile astea poți deduce dacă ai nevoie de un bărbat sau doar de-o pisică și-un vibrator…

013349d442744214414244f1df186284b10f153bc7da0f71ec674ec883a3d50b

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Dragă femeie puternică, go fuck yourself!”

  1. Drept asa!
    Traiesc intr-o tara unde femeile devin din zi in zi mai independente. Chiar si cele nascute pe alte meleaguri. In esenta nu-i rau. Femeia independenta sofer de camion, CEO, mecanic de locomotiva, medic, militar etc, etc. Dar exista un punct dupa care lucrurile o iau razna: cand femeia isi pierde feminitatea, gingasia si candoarea acelei fiinte careia ii zicem FEMEIE. E bine sa ai langa tine o femeie in care ai incredere, sa te poti baza pe ea sa faca anumite lucruri, sa rezolve situatii. Dar, pentru Dumnezeu, pastrati-va feminitatea.

Scrie un comentariu: