Dragă Vodafone,

în primul rând ţin să te felicit pentru faptu’ că nu mai plăteşti reclame trustului Intact. Ştiu că a fost o decizie grea în aceste vremuri tulburi şi ţi-a adus şi nişte mici neplăceri pe post de repercusiuni.

Nu ştim deocamdată motivul pentru care ai ales această cale, dar eu sper (deşi e puţin probabil) că nu vrei să mai girezi cu banii tăi mizeriile voiculesciene. Chestiile care populează trustul nu mai pot fi numiţi jurnalişti de multă vreme şi te felicit din nou că nu-ţi mai împleteşti imaginea cu bucile lu’ Boc, cu spumele Grecoaicei, cu limbaju’ de golan wanna-be a lu’ Badea şi retorica de grupa pregătitoare, a lu’ Gâdea.

Dacă mai multe branduri importante ar proceda în felu’ ăsta, am face puţină curăţenie în mass-media; păcat că la alţii e morcovu’ foarte mare! În încheiere, vreau să te anunţ că deşi nu sunt client Vodafone, că stăm prost cu semnalurile p-aici, dacă ţii năravu’ ăsta un an, o să-mi cumpăr o cartelă şi o s-o-ncarc lunar, că meriţi. Dacă te ţine doi ani, cumpăr una şi pentru nievasta irosită! 😀

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Dragă Vodafone,”

Scrie un comentariu: