Dragi androizi,

de o zi mă uit la telefonu’ meu brici, îl ating cu nespusă gingăşie şi sunt foarte atent să nu mă muşte androidu’ din el. Şi am neşte întrebări foarte de baraj:

– merită să fac update de soft de la 2.3.4 la 4?

– ce aplicaţii miştoace folosiţi? Şi la ce anume?

– ştiţi vreun feedreader decent?

– cu ce aplicaţie cetiţi cărţi?

– cu ce aplicaţie scrieţi pe bloage?

– ce joace vă jucaţi?

Mai am, mai revin io…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Dragi androizi,”

 1. La intrebarea 1: de meritat merita dar ai riscul sa nu-ti mearga anumite aplicatii. Daca faci update gasesti pe xda developers cum sa optimizezi sistemul. Dupa cum ziceau ei daca un telefon are update de ICS nu inseamna ca ii si facut pentru el.
  2: aici depinde de gusturi. Eu de la aplicatii pentru editare foto pana la tv online am de toate pe telefon, mai putin video edit ca asaceva pauza pe telefoane (ceva serios ma refer). Ce folosesc mult ii lightbox pentru poze, app 2 sd pentru curatare de temp, si powercontrols o aplicatie pentru quick access bt, wi-fi, screen rotation si lanterna. endless.
  3:Feedly ar fi una pe care l-as lua in considerare
  4:Kobo
  5:wordpress
  6:pauza…nu prea ma joc. Ce am jucat a fost HAWX, pokemon cu emulator de Gameboy si ceva joc de playstation One (nu-l mai am).

 2. Ca jocuri recomand doodle jump, temple run, chuzzle, fruit ninja. Pe blog scriu cu iBlogger (nu stiu exact daca exista si pt android). Pentru feed-uri folosesc xFeed iar pentru documente GoodReader. Cele mai multe aplicatii au fost portate si pe android dar nu sunt sigur daca chiar si astea sau daca se numesc la fel.

Scrie un comentariu: