Dragii mei…

….în ciuda tuturor posibilităților, am descoperit că pot trăi și fără laptop. Am avut această revelație datorită sau din cauza faptului că m-am trezit marți dimineață să descopăr că laptopul meu pur și simplu nu vrea să se deschidă. L-am dus la reparat și am rezistat eroic până azi fără nicio legătură cu online-ul. Deci, se poate!

Am dat o groază de bani să-l repar (evident) ca să-mi zică ăia de la service că speră să mă mai țină măcar 6 luni. Jeeez….thanks! Cred că Universul complotează împotriva mea pentru că, pe lângă faptul că mi s-a stricat laptopul, m-am trezit și cu o frumusețe de herpes și mi s-a umflat buza de sus. It’s sexy as hell! Sau poate nu Universul îmi vrea răul ci, mă blesteamă cineva, cineva de peste ocean al cărui nume nu-l pronunțăm. Aștept să vad ce minuni se mai întâmplă.

P.S.: În horoscop mi-a zis că între 19 și 25 februarie îmi găsesc marea dragoste. Săptămâna asta stau în casă. Mai bine previi decât să vindeci!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

One thought on “Dragii mei…”

  1. E mai frumoasa viata fara laptop, nu ai griji, fara mess, fara facebook. Asa te intalnesti mai des cu persoanele, altfel te conectezi cu ei 🙂

Scrie un comentariu: