”Dreptul” de la Cuza în kilograme de hârtie

Fiecare se laudă cu ce poate…unii cu nota de trecere de la bac, alţii cu lucrarea de licenţă copiată în proporţie de 80%, unii cu diploma de inginer sau jurist, alţii cu cea care a costat 5000 de euro. Dar după toatea astea ce rămâne? O serie de informaţii şi cunoştinţe care se pierd dacă nu sunt aplicate şi eventual ce mai vedeţi în imagini.

În jur de 30 de kilograme de cărţi şi cursuri sau aproape doi kilometri de coli de hârtie A4 puse cap la cap. Sper că am calculat bine, pentru ca n-am dat bacul la matematica. Ce să fac, am vrut să iau şi eu măcar un 9.50. 😀

Iar ce vedeţi reprezintă cam 60% din ceea ce a fost. Sau din ce-ar fi trebuit să fie. Recunosc, convingerile mele ecologiste m-au determinat să scriu mai puţin. Sau deloc.

2 thoughts on “”Dreptul” de la Cuza în kilograme de hârtie”

  1. Cam putin. Cat e in poza am doar pe un an de inginerie, in conditiile in care majoritatea cursurilor ni se trimit pe mail. Cat despre carti, a fost nevoie de una singura, aici stau mai prost.

  2. 48 de examene la vreo 43 de materii diferite: fiecare cu cel putin o carte sau un suport de curs ori si una si alta, la care se mai adauga codurile si practica, precum si a doua sau chiar a treia carte pentru cele 14 obiecte principale. Aproximativ 35 de saptamani de curs pe an x 4 ani = 140 saptamani x minim 6 cursuri/saptamana = 840 de cursuri, la care se adauga in jur de 600 de seminarii = 1440 de ocazii de a scrie de la 3/4 pagini pana la 15/18. Putin…de orele petrecute prin instante nu are rost sa mai vorbesc. 😀

Scrie un comentariu: